Το Ναυάγιο Επεισόδιο 50 – Αλήθειες του παρελθόντος έρχονται στο φως

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 50 – Ο Ιπποκράτης βιώνει μια αίσθηση απώλειας καθώς η Ειρήνη ξαναζεί τα όνειρά της για τα αρώματά της. Οι σειρήνες της Γαλλίας την καλούν και αυτός πρέπει να σκεφτεί κάτι πιο αποτελεσματικό για να την κρατήσει κοντά του.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 50 – Αλήθειες του παρελθόντος έρχονται στο φως

Παράλληλα, οι Γιώργης και Βασίλης αντιλαμβάνονται το σκοτεινό σχέδιο της Στέλλας για τον ναύτη που σκότωσε τον σύζυγό της. Επιδιώκουν να την αποτρέψουν από μια παράφορη ενέργεια που θα καταστρέψει τη ζωή της και του αθώου παιδιού της. Η Λίνα, ερωτευμένη με τον Μάκη, αντιμετωπίζει τις απανωτές αρνήσεις του. Αποφασισμένη να μην τον χάσει, αγωνίζεται να ξανασυνδεθεί μαζί του, αδιαφορώντας για τις δυσκολίες. Στην Κρήτη, ο πατέρας της, Δημήτρης, έρχεται ξαφνικά στο σπίτι της Μαρίας για να μάθει τους λόγους που παντρεύτηκε τον Βλάση.

Η Μαρία, προσπαθώντας να τον αποφύγει, συνειδητοποιεί ότι αυτό δεν είναι δυνατό. Κατά τη διάρκεια της έντονης συζήτησης που ακολουθεί, αποκαλύπτονται πολλές αλήθειες του παρελθόντος. Ο Γιώργης, συντετριμμένος, μαθαίνει ότι η πληροφορία που του έδωσε η Αλίκη για τον Βασιλείου ήταν λανθασμένη. Νιώθει προδομένος και αφελής, καθώς παρασύρθηκε από τα συναισθήματα αγνοώντας τη λογική. Η ανακάλυψη αυτή σηματοδοτεί έναν ανασταλτικό πόνο και την ανάγκη για νέα αντιμετώπιση των προκλήσεων που θέτει η ζωή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ