Το Ναυάγιο Επεισόδιο 48 – Η Στέλλα αποφασίζει να σκοτώσει τον Μάριο

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 48 – Ο Στέφανος αναδεικνύεται ως η μεσολαβητής μεταξύ του Μάκη και της Λίνας, αλλά ο Μάκης, γεμάτος αποφασιστικότητα, αρνείται να συγχωρήσει τη Λίνα. Η Ειρήνη, πεισμένη από τον Τρύφωνα, αποφασίζει να αναστήσει το εργαστήριο αρωμάτων, προκαλώντας όμως αναστάτωση στον Ιπποκράτη.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 48 – Η Στέλλα αποφασίζει να σκοτώσει τον Μάριο

Ο Βασίλης προσπαθεί να πλησιάσει τη Στέλλα, αλλά αντιμετωπίζει αποτυχία, καθώς εκείνη έχει αποφασίσει να εκδικηθεί τον Μάριο. Η εκτέλεση του σχεδίου της δεν πηγαίνει όπως περίμενε, γεγονός που γεμίζει τον Βασίλη με υποψίες για την αλλόκοτη συμπεριφορά της. Η Ειρήνη συναντά τον Πέτρο για να του εξηγήσει την απόφασή της να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη, αλλά λιποθυμά στα χέρια του.

Ο Άγγελος προσπαθεί να πείσει τον Μάκη για τη Λίνα, ενώ ο Παντελίδης υποψιάζεται πως η Αλίκη έχει αλλάξει πλευρό και σχεδιάζει έναν παγιδευτικό σχεδιασμό για να την αποκαλύψει. Ο Τρύφωνας γνωρίζεται με τον Πέτρο, αναπτύσσοντας αμοιβαία συμπάθεια. Εμπνευσμένος από την εκδήλωση της κόρης του προς τον φίλο της από το ναυάγιο, τον προσκαλεί να συμμετάσχει στον γάμο της Ειρήνης με τον Ιπποκράτη. Έτσι, η ιστορία πλέκεται με αναπάντεχες συναντήσεις και ανατροπές, δημιουργώντας ένα παζλ ανθρώπινων σχέσεων και συναισθημάτων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ