Το Ναυάγιο Επεισόδιο 46 – Ο Παντελίδης εκβιάζει τον Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 46 – Η Λίνα, γεμάτη θάρρος, αποφασίζει να αποκαλύψει στον πατέρα της το όνειρο της να γίνει ηθοποιός. Ωστόσο, ο πατέρας της, που ακόμα προσπαθεί να χωνέψει την απιστία της Μαρίας με τον Βλάση, αντιδρά με έναν τρόπο που την πληγώνει βαθιά. Αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αθήνα με τον Στέφανο.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 46 – Ο Παντελίδης εκβιάζει τον Ιπποκράτη

Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ο Μάκης δεν έχει ιδέα για τον αρραβωνιαστικό της και, όταν το ανακαλύπτει ξαφνικά, χάνει τα πάντα. Η Λίνα, μάταια, προσπαθεί να του εξηγήσει και να ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις της. “Δεν θέλω να με ξαναενοχλήσεις”, της λέει ο Μάκης απογοητευμένος.
Στο μεταξύ, η Ειρήνη αναζητά τρόπο να σώσει τον πατέρα της, αλλά τα νέα δεν είναι ελπιδοφόρα. Ο Παντελίδης, γνωρίζοντας ότι η Ειρήνη και η Λίνα μπορεί να τον διαβάλουν στον Τύπο, καταβάλλει προσπάθειες για να κερδίσει τον Δημήτρη στο πλευρό του.

Του κάνει μια δελεαστική πρόταση, επιβάλλοντας όμως έναν σκληρό όρο. Ο Δημήτρης, μετά τη συνάντηση μαζί του, ζητά κάτι παράξενο από τη Λίνα, ενώ ο δαιμόνιος δικηγόρος εκβιάζει τον Ιπποκράτη, προκειμένου να εξασφαλίσει τη σιωπή της Ειρήνης. Ωστόσο, δεν έχει υπολογίσει την αντίδραση του ανθεκτικού λιμενικού αξιωματικού.

Καθώς οι πλοκές εξελίσσονται, οι χαρακτήρες βρίσκονται σε έναν δυσεύρετο λαβύρινθο συναισθημάτων και εξελίξεων. Η απελπισία της Λίνας, ο αγώνας της Ειρήνης για τη ζωή του πατέρα της, και οι σκοτεινές προθέσεις του Παντελίδη προσφέρουν ένα πλούσιο υπόβαθρο στην εξέλιξη της ιστορίας. Καθώς οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις τους, η ανατροπή αναμένεται να κρατήσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη ψηλά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ