Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 46, 47, 48

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 46, 47, 48 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο του ΜΕΓΚΑ …

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 46, 47, 48

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 46

H Λίνα βρίσκει το θάρρος να πει στον πατέρα της ότι θέλει να γίνει Ο ηθοποιός. Εκείνος που ακόμα δεν έχει χωνέψει ότι η Μαρία τον απατούσε με τον Βλάση, αντιδρά άσχημα. Έτσι, καταφτάνει στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τον Στέφανο. Μόνο που ο Μάκης δεν γνώριζε το παραμικρό περί ύπαρξης αρραβωνιαστικού κι όταν το ανακαλύπτει ξαφνικά, χάνει τη κάτω από τα πόδια του… Μάταια, εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει και να του ζητήσει να τη συγχωρήσει για όσα του έκρυβε. «Δεν θέλω να με ξαναενοχλήσεις», της λέει απογοητευμένος… Στο μεταξύ, η Ειρήνη ψάχνει να βρει τρόπο να σώσει τη ζωή του πατέρα της, αλλά τα νέα δεν είναι ελπιδοφόρα. Ο Παντελίδης θέλει να σιγουρευτεί ότι η Ειρήνη και η Λίνα δεν θα ξαναμιλήσουν στις εφημερίδες και ξέρει ακριβώς πού να απευθυνθεί για να το πετύχει… Έτσι, προσπαθεί να πάρει τον Δημήτρη με το μέρος του, κάνοντάς του μια δελεαστική πρόταση αλλά βάζοντας κι ένα σκληρό όρο. Εκείνος, μετά τη συνάντηση μαζί του, ζητά κάτι παράξενο από τη Λίνα, ενώ ο δαιμόνιος δικηγόρος φροντίζει να εκβιάσει και τον Ιπποκράτη, προκειμένου να φιμώσει την Ειρήνη. Δεν έχει υπολογίσει όμως την αντίδραση του σκληροτράχηλου αξιωματικού του λιμενικού.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 47

Η Στέλλα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον άνθρωπο που πιστεύει ότι σκότωσε τον Κυριάκο και της δίνεται μια μοναδική ευκαιρία. Την ίδια ώρα, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να επισπεύσει το γάμο του με την Ειρήνη, αλλά τα σχέδιά του τα ακούει ο Άγγελος, ο οποίος ενημερώνει τον Πέτρο. Εκείνος παγώνει μόλις πληροφορείται ότι η γυναίκα που αγαπάει παντρεύεται άλλον. Αποφασίζει να παραμερίσει τους φόβους του για την αποκάλυψη της ταυτότητάς του και να της μιλήσει για τα συναισθήματά του. Η Ειρήνη ζητάει από τον Ιπποκράτη να επισπεύσουν το γάμο τους για χάρη του πατέρα της. Ενώ εκείνος χαίρεται που πέτυχε το σκοπό του, η έλλειψη τρυφερότητας από μέρους της βάζει μέσα του το σπόρο της αμφιβολίας. Ο Γιώργης και η Αλίκη έρχονται κοντά και έχουν μια τρυφερή στιγμή. Μετά τη γνωριμία της με το ναύτη που σκότωσε τον άντρα της, η Στέλλα σκέφτεται σοβαρά να πράξει το αδιανόητο: να σκοτώσει τον Μάριο και να εκδικηθεί έτσι για το θάνατο του Κυριάκου.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 48

Ο Στέφανος είναι αυτός που μεσολαβεί για… να τα βρουν ο Μάκης με τη Λίνα, αλλά ο Μάκης είναι αποφασισμένος να μην τη συγχωρήσει, γιατί δεν μπορεί πια να της έχει εμπιστοσύνη. Η Ειρήνη πείθεται από τον Τρύφωνα να ξαναφτιάξει το εργαστήριο με τα αρώματα, αλλά αυτή η απόφασή της θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στον Ιπποκράτη. Ο Βασίλης παλεύει να πλησιάσει τη Στέλλα, όμως βρίσκει τοίχο, αφού είναι αποφασισμένη να σκοτώσει τον Μάριο. Το σχέδιό της δεν πάει όπως το περίμενε και η αλλόκοτη συμπεριφορά της γεμίζει τον Βασίλη με υποψίες. Η Ειρήνη συναντά τον Πέτρο για να του εξηγήσει γιατί δέχτηκε την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη, αλλά λιποθυμά στα χέρια του. Ο Άγγελος προσπαθεί να μεταπείσει τον Μάκη για τη Λίνα, ενώ ο Παντελίδης υποψιάζεται πως η Αλίκη έχει αλλάξει στρατόπεδο και καταστρώνει ένα σχέδιο για να την παγιδεύσει. Ο Τρύφωνας γνωρίζεται με τον Πέτρο και μια αμοιβαία συμπάθεια γεννιέται ανάμεσά τους. Τόσο πολύ συμπαθεί ο Τρύφωνας το φίλο της κόρης του από το ναυάγιο που… τον προσκαλεί στο γάμο της Ειρήνης με τον Ιπποκράτη!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 49, 50, 51

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο Ναυάγιο – Επεισόδιο 46Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 47Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 48