Το Ναυάγιο Επεισόδιο 39 – Ο Ιπποκράτης δεν είναι αυτός που δείχνει

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 39 – Η Λαμπρινή, αποφασιστικά, καλεί τον Μάκη χρησιμοποιώντας το κοινόχρηστο τηλέφωνο στην αυλή της κυρίας Χριστίνας.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 39 – Ο Ιπποκράτης δεν είναι αυτός που δείχνει

Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος, βρισκόμενος κοντά στο τηλέφωνο, απαντά το κλήση. Αισθάνεται έντονα συναισθήματα ακούγοντας πάλι τη φωνή της μητέρας του μετά από καιρό. Η Λαμπρινή, από την πλευρά της, παγώνει ακούγοντας μια φωνή που της θυμίζει τον γιο της.

Παρόλο που ο Πέτρος προσπαθεί να αλλάξει τη χροιά της φωνής του για να μην αποκαλυφθεί, η Λαμπρινή έχει ήδη αρχίσει να υποπτεύεται. Πιστεύει πάντα ότι ο γιος της δεν έχει χαθεί και αυτή η φωνή ξυπνά μια ελπίδα μέσα της. Αποφασίζει να ξεκινήσει την έρευνα για τον Πέτρο.

Εν τω μεταξύ, ο Γιώργης, συλλέγοντας υλικό για ένα αφιέρωμα, επισκέπτεται τον Ιπποκράτη. Η αντίδραση του Ιπποκράτη είναι εχθρική, κάτι που σοκάρει τόσο τον Γιώργη όσο και την Ειρήνη, η οποία αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι κρύβει. Ο μικρός Ορφέας, με την αθωότητά του, ζητάει από τον πατέρα του να παντρευτεί την Ειρήνη, κάτι που βολεύει τον Ιπποκράτη για τις επόμενες κινήσεις του.

Παράλληλα, η Αλίκη πλησιάζει περισσότερο τον Γιώργη, αλλά ο Μιλτιάδης Παντελίδης, ένας αδίστακτος δικηγόρος, δείχνει τη σκληρή πλευρά του στην Αλίκη. Αυτή η αλληλουχία γεγονότων φέρνει πολλές ερωτήσεις στην επιφάνεια: Θα ανακαλύψει η Λαμπρινή την αλήθεια για τον γιο της; Τι κρύβει ο Ιπποκράτης και πώς θα αντιδράσει η Ειρήνη στο αίτημα του Ορφέα; Ποιες είναι οι προθέσεις του Μιλτιάδη Παντελίδη απέναντι στην Αλίκη και πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Γιώργη;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 40, 41, 42, 43

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο Ναυάγιο – Επεισόδιο 39