Το Ναυάγιο Επεισόδιο 38 – Ο Ιπποκράτης είναι ανήμπορος

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 38 – Ο Άγγελος και ο Πέτρος εκπόνησαν ένα σχέδιο το οποίο λειτούργησε άψογα, οδηγώντας στη σύλληψη των αρχαιοκαπήλων επ’ αυτοφώρω. Ο Πέτρος, ενθουσιασμένος με την εξέλιξη, αισθάνεται ανακουφισμένος που δεν χρειάζεται πλέον να εκβιάζεται ή να λέει ψέματα στους αγαπημένους του, την κυρία Χριστίνα και τον Μάκη. Είναι πλέον ελεύθερος να μιλά ανοιχτά για τη ζωή του και την πραγματική του ταυτότητα.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 38 – Ο Ιπποκράτης είναι ανήμπορος

Από την άλλη πλευρά, η Στέλλα είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει την ταυτότητα του δολοφόνου του Κυριάκου και ζητάει από την Λίνα να της αποκαλύψει ποιος ήταν. Η εμμονή της Στέλλας ανησυχεί τον Βασίλη, ο οποίος φοβάται για την ψυχολογική της ευημερία.

Ο Ιπποκράτης βρίσκεται ανίκανος να κατευνάσει τον Ορφέα, ο οποίος έμαθε για το θάνατο της μητέρας του και δεν μπορεί να ηρεμήσει. Ελπίζει ότι η Ειρήνη θα μπορέσει να προσεγγίσει τον Ορφέα, καθώς η νεαρή έχει δείξει να μπορεί να τον κατανοεί.

Παρά τις προσπάθειες της Μαρίας να την αποτρέψει, η Θοδώρα αποφασίζει να παραβεί της εντολές της μητέρας της και να ξεκινήσει εργασία στο γραφείο του Δημήτρη, αγνοώντας ότι είναι ο πατέρας της. Η Μαρία φοβάται ότι η αλήθεια μπορεί να αποκαλυφθεί, και για αυτό δεν θέλει καμία επαφή της οικογένειάς της με τον Γιαννακάκη.

Τέλος, ο Παντελίδης σχεδιάζει να δελεάσει με ύπουλο τρόπο κάποιον που έχει σχέση με το ναυάγιο, ενώ η Αλίκη κάνει μια τρομερή ανακάλυψη για τον παράνομο δεσμό του Γιώργη με την Ασημίνα.

Πώς θα αντιδράσει η Θοδώρα όταν ανακαλύψει την αλήθεια για τον πατέρα της; Θα καταφέρει η Ειρήνη να κατευνάσει τον Ορφέα; Και τι ακριβώς ανακάλυψε η Αλίκη για τον Γιώργη και την Ασημίνα;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 39, 40, 41, 42

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο Ναυάγιο – Επεισόδιο 38