Το Ναυάγιο Επεισόδιο 37 – Δίνει στις εφημερίδες την είδηση του πυροβολισμού

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 37 – Μετά τον τραυματισμό της στην συμπλοκή που έλαβε χώρα κατά την συνάντηση των θυμάτων του Φοίνιξ, η Μαρία λαμβάνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα. Παρά τις αντιρρήσεις της, η κόρη της, οργανώνει μια θέση εργασίας για εκείνη στο γραφείο του Δημήτρη. Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν η Πολυξένη, αγνοώντας τα συμβάντα, προσκαλεί όλους για οικογενειακό δείπνο.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 37 – Δίνει στις εφημερίδες την είδηση του πυροβολισμού

Η Μαρία, αν και σοκαρισμένη, προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της, γνωρίζοντας ότι η αλήθεια θα μπορούσε να καταστρέψει δύο οικογένειες. Εν τω μεταξύ, η Λαμπρινή ανακαλύπτει ποιος έδωσε χρήματα στη Σοφούλα και ζητά από τον Νικολή τα στοιχεία της Θοδώρας.

Ο Παντελίδης, από την πλευρά του, ενημερώνει τις εφημερίδες για τον πυροβολισμό που δέχθηκε, παρουσιάζοντας τα γεγονότα με τρόπο που τον εξυπηρετεί, επιδιώκοντας να κερδίσει την κοινή γνώμη. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Γιώργη μια σημαντική πληροφορία σχετικά με τη συνεργάτιδά του, Αλίκη, ενώ η Ειρήνη συναντά επιτέλους τον πολυσυζητημένο κύριο Βασιλείου, περί του οποίου άκουγε τόσο πολύ στο σπίτι του Ιπποκράτη.

Η τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη πλησιάζει, αλλά η εκδήλωση θα καταλήξει να είναι γεμάτη επεισόδια και ανατροπές. Αυτή η σειρά γεγονότων φέρνει στο φως ερωτήματα για το μέλλον των πρωταγωνιστών: Πώς θα διαχειριστεί η Μαρία την πίεση και τα μυστικά της; Τι επιπτώσεις θα έχουν οι αποκαλύψεις του Δημήτρη και της Λαμπρινής; Και τέλος, ποια θα είναι η κατάληξη της βράβευσης του Ιπποκράτη και πώς θα επηρεάσει τους εμπλεκόμενους;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 38, 39, 40, 41

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επόεμενα επεισοδιαΤο Ναυάγιο – Επεισόδιο 37