Το Ναυάγιο Επεισόδιο 35 – Εκπλήσσεται όταν ανοίγει το βαλιτσάκι

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 35 – Μετά τη συνάντηση των θυμάτων του Φοίνιξ, Μαρία και Παντελίδης τραυματίζονται σε συμπλοκή. Παντελίδης, αποφασισμένος να εκδικηθεί, σχεδιάζει να δημιουργήσει διχόνοια μεταξύ των συγγενών των θυμάτων. Την ίδια στιγμή, Γιώργης και Στελής ερευνούν ποιος παρέχει πληροφορίες στον Παντελίδη, βάζοντας την Αλίκη σε δύσκολη θέση.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 35 – Εκπλήσσεται όταν ανοίγει το βαλιτσάκι

Ο Δημήτρης, ανήσυχος για την Μαρία, την επισκέπτεται κρυφά στο νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ, η Ειρήνη αιφνιδιάζεται ανοίγοντας ένα βαλιτσάκι που της παρέδωσε ο Ιπποκράτης, ανακαλύπτοντας κάτι απροσδόκητο. Ο Ιπποκράτης, ανησυχώντας για την απόφαση της Ειρήνης να αναζητήσει τους υπεύθυνους του ναυαγίου, αποκαλύπτει μια σκοτεινή πλευρά του.

Ο Πέτρος, αντιμετωπίζοντας την πίεση των αρχαιοκαπήλων, συμφωνεί να κάνει τη ληστεία που του ζητούν, αλλά βρίσκεται υπό την επίβλεψη του πάντα παρακολουθούντα Άγγελου. Παράλληλα, Λίνα και Βάσω αντιμετωπίζουν την οργή του Διονύση, ο οποίος εισβάλλει έξαλλος στο σπίτι τους, απειλώντας τες.

Σε αυτό το πλαίσιο αναδύονται ερωτήματα: Ποια ήταν η αναπάντεχη ανακάλυψη της Ειρήνης στο βαλιτσάκι; Πώς θα επηρεάσει αυτή η ανακάλυψη τις επόμενες κινήσεις της; Είναι ο Ιπποκράτης συμμέτοχος σε κάτι μεγαλύτερο που δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί; Πώς θα αντιδράσει ο Παντελίδης στις προσπάθειες του Γιώργη και του Στελή να τον εξακριβώσουν; Και τέλος, πώς θα διαχειριστούν Λίνα και Βάσω την απειλή του Διονύση;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40, 41

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο Ναυάγιο – Επεισόδιο 35