Το Ναυάγιο Επεισόδιο 34 – Ο Μάκης αντιμέτωπος με τον Διονύση

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 34 – Ο Παντελίδης φτάνει και δυναμιτίζει τη συνάντηση συγγενών και θυμάτων, απειλώντας να ανατινάξει το σχέδιο του Γιώργη. Ο Μιχάλης, ενορχηστρώνοντας την επανένωση του Πέτρου με την Ειρήνη, τους προκαλεί να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους σε μια συνάντηση γεμάτη αναμνήσεις και συναισθήματα.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 34 – Ο Μάκης αντιμέτωπος με τον Διονύση

Ο Ιπποκράτης έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη έκπληξη: βρίσκει το χαμένο βαλιτσάκι της Ειρήνης, αλλά ίσως να μην είναι ακριβώς όπως περίμενε. Παράλληλα, ο Μάκης αποφασίζει να τιμωρήσει τον Διονύση για τον πόνο που προκάλεσε στη Λίνα, ενώ αυτή προσπαθεί να αποτρέψει μια τραγωδία.

Η συνάντηση του Δημήτρη με τη Θοδώρα προκαλεί δυσαρέσκεια στη Μαρία, η οποία δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με αυτήν την εξέλιξη. Εν τω μεταξύ, η Ελένη βρίσκει μια νέα δουλειά, θέτοντας τον Μιχάλη ενώπιον ενός τετελεσμένου γεγονότος.

Ο Πέτρος μαθαίνει σοκαριστικά νέα από τους γονείς του και, απελπισμένος, λαμβάνει μια καταστροφική απόφαση. Τέλος, ο Παντελίδης προσφέρει μια πολύ δελεαστική πρόταση στους συγγενείς των θυμάτων, αλλά η συνάντηση καταλήγει σε έναν άκρως επεισοδιακό τέλος.

Πώς θα αντιδράσουν οι χαρακτήρες στις νέες αυτές προκλήσεις; Θα καταφέρει ο Μάκης να αποτρέψει μια τραγωδία; Τι κρύβει το βαλιτσάκι της Ειρήνης και πώς θα επηρεάσει την ιστορία;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 35, 36, 37, 38

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο Ναυάγιο – Επεισόδιο 34