Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 27, 28, 29, 30

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 27, 28, 29, 30 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο του ΜΕΓΚΑ …

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 27, 28, 29, 30

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 27

Ο Παντελίδης πιέζει ασφυκτικά τον Ιπποκράτη και την Ειρήνη να παρευρεθούν στην τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη. Ο Διονύσης κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Λίνας και της προσφέρει ρόλο σε μία ταινία. Ο Γιώργης καλεί τον Βασίλη, ζητώντας του να μιλήσουν επειγόντως για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ενώ ο Μάκης και ο Πέτρος πιάνουν δουλειά σε συνεργείο αυτοκινήτων για να τα βγάζουν πέρα οικονομικά. Οι παλιές αμαρτίες του Αντώνη συνεχίζουν να παιδεύουν τον Πέτρο, ενώ η Λαμπρινή δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Σοφούλας και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους χειρότερους φόβους της. Ο Τρύφωνας αποχαιρετά την Ειρήνη και επιστρέφει στα Κύθηρα.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 28

Η τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη πλησιάζει, αλλά η Ειρήνη δεν έχει την ψυχική αντοχή να παρευρεθεί. Η πρόταση του Διονύση στη Λίνα φέρνει τα πρώτα σύννεφα στη σχέση της με τον Μάκη. Ο Πέτρος δεν έχει συγκεντρώσει τα χρήματα που του ζητούν οι διώκτες του, γι’ αυτό και του προτείνουν να τους ξοφλήσει με άλλο, πολύ πιο επικίνδυνο τρόπο. Η Στέλλα, στο μεταξύ, μαθαίνει ποιος είναι ο Γιώργης και τι σχέση έχει με τον Βασίλη. Όμως πού να βρει δύναμη να του πει την αλήθεια. Ο Βλάσης και η Μαρία έχουν επέτειο και η αναδρομή στο παρελθόν φέρνει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό μυστικό. Μια αποκάλυψη για την Αλίκη απειλεί να τινάξει στον αέρα το σχέδιό της, ενώ την ίδια ώρα ο Άγγελος γνωρίζει τη Βάσω και της αποκαλύπτει ότι υπάρχει κάτι στο παρελθόν τους που τους ενώνει.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 29

Η Στέλλα αποφεύγει τον Βασίλη, ο οποίος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει μεταξύ τους. Παράλληλα, το όπλο που βρήκε η Χριστίνα στην κάμαρα του Πέτρου, προκαλεί αναστάτωση στην αυλή. Ο Άγγελος δεν πείθεται από τις δικαιολογίες του Πέτρου και τον στριμώχνει, προκειμένου να του πει την αλήθεια. Στο μεταξύ, ο Τρύφωνας έρχεται εκτάκτως στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις – και αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά πλέον στην Ειρήνη για την κατάσταση της υγείας του. Ο χρόνος του τελειώνει και πρέπει να είναι κοντά στην κόρη του. Ο Γιώργης ετοιμάζεται να πάει στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη με την Αλίκη, η οποία δεν υποπτεύεται ότι το ένοχο μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί άμεσα.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 30

Η Ειρήνη σε μια έξοδό της μυρίζει το άρωμα που είχαν φτιάξει με τον Απόστολο και σοκάρεται. Πόσες αναμνήσεις και πόσο μεγάλη αγάπη έχει μέσα του αυτό το άρωμα… Αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν αυτό το μπουκαλάκι να υπάρχει και σε ποια χέρια να βρίσκεται. Το μπουκαλάκι με το άρωμα έχει καταλήξει στα χέρια της Λίνας, η οποία ετοιμάζεται ενθουσιασμένη για την πρώτη της μέρα στο πλατό. Όμως το στενό μαρκάρισμα του πιεστικού Διονύση της δημιουργεί πρόβλημα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο – Επεισόδιο 27Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 28Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 29Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 30Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 31Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 32Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 33Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 34