Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 23, 24, 25, 26

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 23, 24, 25, 26 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο του ΜΕΓΚΑ …

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 23, 24, 25, 26

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 23

Ο Βασίλης συνειδητοποιεί ότι ο Κυριάκος, που γνώρισε στο πλοίο, είναι ο άντρας της Στέλλας. Οι δυο τους συζητούν για την τραγωδία και έρχονται κοντά. Ο Δημήτρης επιτρέπει στη Λίνα να επιστρέψει στην Αθήνα, ενώ η Ειρήνη προσπαθεί να παρηγορήσει τον Ιπποκράτη για το θάνατο της γυναίκας του. Ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στον πατέρα της Ειρήνης, Τρύφωνα, κάποιες κρυμμένες πτυχές του παρελθόντος του, ενώ η Λίνα επισκέπτεται την αυλή για να δώσει ένα δώρο στον Μάκη, αλλά κάνει μια αναπάντεχη γνωριμία.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 24

Ο Βασίλης μιλάει στη Στέλλα για τον εραστή της Ασημίνας. Ο Μιχάλης κουβαλά ένα μυστικό και αναγκάζεται να λέει ψέματα στην Ελένη, ενώ η έρευνα του Γιώργη φτάνει σε αδιέξοδο, καθώς ο Παντελίδης βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά. Ένα γύρισμα της τύχης φέρνει πάλι κοντά τον Μάκη και τη Λίνα. Μετά το πρώτο τους φιλί, η Λίνα επιφυλάσσει μία έκπληξη στον Μάκη. Ο Βλάσης δέχεται ένα απρόσμενο νέο που τον στέλνει κατευθείαν στο σπίτι του Δημήτρη, ο οποίος ήταν σε μυστική συνάντηση με τη Μαρία. Η Ειρήνη ανακοινώνει στον Ιπποκράτη την απόφασή της να μείνει στην Αθήνα και να ψάξει για δικό της διαμέρισμα.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 25

Ο Μιχάλης αντιμετωπίζει προβλήματα στη νέα του δουλειά και υποπτεύεται ότι έχει βάλει το χέρι του ο Βασιλείου. Ο καπεταν Ανδρέας αναλαμβάνει να τον βοηθήσει. Ο Γιώργης καταφέρνει να μιλήσει με τον ασυρματιστή του «Φοίνιξ», αλλά τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Οι εξετάσεις του Τρύφωνα του δίνουν λίγους μήνες ζωής. Ο Άγγελος συλλαμβάνει τους δύο απατεώνες με τους οποίους έχει μπλέξει ο Πέτρος, αλλά εκείνοι βρίσκουν τρόπο να του φορτώσουν ένα ακόμα πρόβλημα.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 26

Η ώρα που ο Πέτρος θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον Άγγελο έχει φτάσει. Ο Ιπποκράτης μαθαίνει για την κατάσταση της υγείας του Τρύφωνα και μαζί αποφασίζουν να μην πουν τίποτα στην Ειρήνη. Ο Μάκης ζητάει από τη Λίνα να γίνει το κορίτσι του, την ώρα που ο Διονύσης κάνει πάλι την εμφάνισή του στο σπίτι της. Ο παπα-Γρηγόρης βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να πείσει τη Λαμπρινή πως ο γιος τους χάθηκε για πάντα. Η Στέλλα κρύβει από τον Βασίλη ότι είδε κάποιον στον τάφο της Ασημίνας, αλλά μια σύμπτωση φέρνει μπροστά τους τον Γιώργηκι αποφασίζει να μη μιλήσει.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 27, 28, 29, 30

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο Ναυάγιο – Επεισόδιο 23Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 24Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 25Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 26Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 27Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 28Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 29Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 30