Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 20, 21, 22

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 20, 21, 22 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο του ΜΕΓΚΑ …

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 20, 21, 22

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 20

H άρνηση της Λαμπρινής να φορέσει μαύρα και να πενθήσει τον Πέτρο στρέφει το χωριό εναντίον της και φέρνει τον παπαΓρηγόρη σε δύσκολη θέση. Ο Πέτρος κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να βρει την κλεμμένη εικόνα στις αποθήκες του λιμενικού για να γλιτώσει από τους διώκτες του, ρισκάροντας να αποκαλυφθεί το μυστικό του. Το ραντεβού του Μάκη με τη Λίνα δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Μάκη. Η Βάσω μαθαίνει από τη μητέρα της για τις απιστίες του αρραβωνιαστικού της. Μία τυχαία αποκάλυψη της Ειρήνης στον Ιπποκράτη εκθέτει ανεπανόρθωτα τη Δήμητρα. Η Λίνα και η Βάσω αναχωρούν για τα Χανιά, ενώ ο Μάκης περιμένει εναγωνίως το τηλεφώνημα της Λίνας. Όταν χτυπάει επιτέλους το τηλέφωνο, είναι για τον Πέτρο, που αναστατώνεται. Οι διώκτες του ζητούν πίσω τα χρήματα που είχαν δώσει στον Αντώνη, αλλά δεν μπορεί να τα επιστρέψει, καθώς τα έχει ήδη στείλει στη Σοφούλα.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 21

Ο ερωτευμένος Ιπποκράτης προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Ειρήνη να βγει για φαγητό μαζί του, αλλά αυτή, βυθισμένη στο πένθος, αρνείται. Ο Στελής προσεγγίζει τον παπαΓρηγόρη, αλλά η Λαμπρινή του επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Μια σύμπτωση οδηγεί τη Στέλλα μπροστά στον τάφο της Ασημίνας και σε έναν μυστηριώδη άντρα. Στην αποθήκη του λιμενικού μια ξεχασμένη βαλίτσα από το ναυάγιο περιμένει να την αναζητήσουν. Έχει το όνομα της γυναίκας του Ιπποκράτη. Η αποκάλυψη ότι η Κλαίρη ήταν στο «Φοίνιξ» προκαλεί αναστάτωση και όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να μην το μάθει ο Ορφέας. Ο αστυνόμος Λουδαρής, ο οποίος κάνει έρευνα για την εξαφάνισή της, υποπτεύεται ότι κάποιος κρύβει την αλήθεια. Η Κλαίρη όντως μπήκε στο πλοίο και πνίγηκε ή αυτός που τη σκότωσε φρόντισε να φανεί θύμα του ναυαγίου;

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 22

Ο Μάκης φοβάται ότι η Λίνα τον αποφεύγει, ενώ εκείνη πασχίζει να επικοινωνήσει μαζί του για να τον ενημερώσει ότι έφυγε εκτάκτως για την Κρήτη. Η Βάσω πιάνει επ’ αυτοφώρω τον αρραβωνιαστικό της να την απατά, αλλά ο Δημήτρης πιέζει για να προχωρήσει κανονικά ο γάμος, προκαλώντας επανάσταση στο σπίτι του. Ο Βασίλης μαθαίνει πως χάθηκε ο άντρας της Στέλλας και την επισκέπτεται για να της ζητήσει συγγνώμη, ενώ την ίδια ώρα η Ευγενία χτυπά την πόρτα του Ιπποκράτη. Οι αρχαιοκάπηλοι που κυνηγούν τον Πέτρο του κάνουν άλλη μία επίσκεψη, αλλά για κακή τους τύχη εκείνη την ώρα στην αυλή βρίσκεται ο Άγγελος.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 23, 24, 25

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο – Επεισόδιο 20Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 21Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 22