Το Ναυάγιο Επεισόδιο 112 – Η Μαριάννα ομολογεί την αλήθεια

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 112 – Η Μαριάννα, μια μαία στην κλινική που λειτουργεί παραμάγαζο εμπορίας βρεφών, ανακαλύπτει ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια. Αντιμετωπίζοντας τον επικείμενο θάνατο, αναλογίζεται τις πράξεις της.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 112 – Η Μαριάννα ομολογεί την αλήθεια

Κατακλυζόμενη από τύψεις, συναντά τη Στέλλα. Δεν θέλει να αφήσει αυτόν τον κόσμο, γνωρίζοντας ότι μια μητέρα θρηνεί για το μωρό της, το οποίο ζει υγιές σε άλλη οικογένεια. Έτσι, ομολογεί τα πάντα στη Στέλλα. Αποκαλύπτει πως το μωρό της Στέλλας γεννήθηκε νεκρό, αλλά ο πατέρας της, για να την προστατεύσει από την κατάρρευση λόγω της απώλειας, της ζήτησε να τον βοηθήσει σε μια ανταλλαγή βρεφών. Στο διπλανό δωμάτιο, η Ειρήνη γέννησε το παιδί της από τον αδικοχαμένο Απόστολο, τον άντρα της ζωής της, αλλά ο Ιπποκράτης δεν το ήθελε κοντά τους. Η Μαριάννα ανέλαβε να ανταλλάξει τα μωρά.

Η Στέλλα παγώνει ακούγοντας την αλήθεια. Δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τον πατέρα της και πώς να αποχωριστεί το παιδί που θεωρεί δικό της. Συνειδητοποιεί ότι, όσο κι αν αγαπά το παιδί, δεν είναι ο πραγματικός της γιος. Παρά την αγάπη της, αποφασίζει ότι θα πρέπει να τον βλέπει ως παιδί της φίλης της Ειρήνης και να τον αγαπά από απόσταση, ως πνευματική μαμά του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ