Το Ναυάγιο Επεισόδιο 101 – Ο Βλάσης μαθαίνει την αλήθεια

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 101 – Η Στέλλα αποφασίζει να εφαρμόσει το σχέδιό της για να βρίσκεται κοντά στην Ειρήνη. Παράλληλα, προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του Ιπποκράτη, αλλά ούτε η Ειρήνη ούτε ο Ιπποκράτης δείχνουν να συμπαθούν ο ένας τον άλλον.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 101 – Ο Βλάσης μαθαίνει την αλήθεια

Εν τω μεταξύ, ο Πέτρος και η Ευγενία ξεκινούν ένα δικό τους σχέδιο για να κάνουν τον Ιπποκράτη να ομολογήσει τη δολοφονία της Κλαίρης. Ο Όθωνας, όταν μαθαίνει για το χωρισμό του Μάκη και της Λίνας, δεν χάνει καιρό και κινείται άμεσα. Η Θοδώρα, σε απόγνωση λόγω της πίεσης των γονιών της να παραιτηθεί από το γραφείο του Δημήτρη, ενημερώνει τον Μάκη και τον παρακαλεί να έρθει στην Κρήτη για να τη βοηθήσει.

Ο Δημήτρης, ακούγοντας για την επικείμενη παραίτηση της Θοδώρας, γίνεται έξαλλος και ξεσπάει στον Βλάση. Χρησιμοποιώντας το πιο δυνατό του χαρτί, αποκαλύπτει στον Βλάση ότι η Θοδώρα δεν είναι κόρη του αλλά δική του. Ο Βλάσης, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη, αρνείται να το πιστέψει και απαιτεί εξηγήσεις από τη Μαρία. Η αλήθεια τον συγκλονίζει τόσο που παθαίνει καρδιακό επεισόδιο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ