Το Ναυάγιο επεισόδια – Ξυλοφορτώνει την Ειρήνη

Το Ναυάγιο επεισόδια – Η Ειρήνη βρίσκει το ματωμένο μαντήλι της αδελφής της, Ευγενίας, στα πράγματα του Ιπποκράτη στο σπίτι τους. Αφού το δείχνει στον Αντώνη, αποφασίζουν να το παραδώσουν στην αστυνομία. Ο Αντώνης προειδοποιεί την Ειρήνη να προσέχει τον άνδρα της και να φύγει από το σπίτι του.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Ξυλοφορτώνει την Ειρήνη

Παρόλα αυτά, εκείνη αρνείται να φύγει πριν αποδείξει την ενοχή του Ιπποκράτη για τον θάνατο της αδελφής της Κλαίρης. Το ζευγάρι αποφασίζει να μην αποκαλύψει ακόμα το μαντήλι στην αστυνομία, αλλά να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία. Όμως, ο Ιπποκράτης συνειδητοποιεί ότι το μαντήλι λείπει και αρχίζει να υποψιάζεται την Ειρήνη. Η Ειρήνη, επιστρέφοντας στο σπίτι, ανακαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά του Ιπποκράτη, καθώς αυτός αρχίζει να την κακοποιεί μανιωδώς όταν συνειδητοποιεί την απουσία του μαντηλιού.

Οι φωνές της για βοήθεια δεν ακούγονται πουθενά, καθώς η Δήμητρα και ο Ορφέας λείπουν. Η οικονόμος συνειδητοποιεί τα σημάδια κακοποίησης πάνω στην Ειρήνη και αποφασίζει να βοηθήσει την Ειρήνη να φύγει, κρύβοντάς την. Όταν ο Ιπποκράτης αναζητά τη γυναίκα του, η Δήμητρα αρνείται να του αποκαλύψει οτιδήποτε. Ο Αντώνης αναζητά επίσης την Ειρήνη και φτάνει έξω από το σπίτι του λιμενικού έτοιμος να αναμετρηθεί μαζί του, απειλώντας τον να μην της κάνει κακό. Η σύγκρουση ανάμεσά τους φαίνεται αναπόφευκτη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ