Το Ναυάγιο επεισόδια – Τραγικό το τέλος της Στέλλας

Το Ναυάγιο επεισόδια – Η σειρά φτάνει προς το οριστικό κι ανατρεπτικό της φινάλε. Ποιο θα είναι το τέλος της Στέλλας στη σειρά μετά από όσα πέρασε; Η Στέλλα είναι ένα από τα τραγικά πρόσωπα της ιστορίας καθώς περίμενε το παιδί του Κυριάκου και κι εκείνος την ίδια στιγμή, πνίγηκε στο ναυάγιο του πλοίου Φοίνιξ.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Τραγικό το τέλος της Στέλλας

Η Στέλλα όμως ήθελε να γεννήσει αυτό το παιδί, για να της θυμίζει για πάντα τον άντρα της. Όμως η μοίρα είχε για εκείνη άλλα σχέδια. Το παιδί της Στέλλας γεννήθηκε νεκρό και ο Σάββας, μαζί με την μαία και τον Ιπποκράτη, της έδωσαν το παιδί της Ειρήνης και η Ειρήνη πιστεύει ότι το δικό της πέθανε. Όσο προχωράμε προς το τέλος όμως, η αλήθεια δεν θα αργήσει να φανεί. Η Ειρήνη έχει υποψιαστεί ότι ο Ιπποκράτης μπορεί να της έχει κλέψει το μωρό και να το έχει δώσει αλλού, ενώ η Ελένη που ήταν η πρώτη που το κατάλαβε, θα φέρει μαζί με τον Βασίλη την αλήθεια στο φως.

Η Στέλλα θα μάθει ότι το παιδί δεν είναι δικό της αλλά της Ειρήνης. Δεν θα προλάβει όμως να στενοχωρηθεί, καθώς η ζωή θα της χαμογελάσει και θα μείνει έγκυος στο παιδί του Βασίλη. Έτσι, η Στέλλα θα έχει ένα ευτυχές τέλος μαζί με τον Βασίλη και το παιδί τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ