Το Ναυάγιο επεισόδια – Το κλάμα του μωρού την τσακίζει

Το Ναυάγιο επεισόδια – Η Ελένη αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και καλεί τον Δημοσθένη Καλλέργη στο καφέ όπου εργάζεται ο Μιχάλης, για να συζητήσουν την υπόθεση του άντρα της. Ταυτόχρονα, ο Παντελίδης κατευθύνεται προς τον ίδιο χώρο, με αναμένομενες έντονες εντάσεις στη συνάντηση των δύο δικηγόρων. “Είσαι ακόμα εδώ; Πίστευα πως το αλκοόλ θα σε είχε καταστρέψει εντελώς. Είναι περίεργο που ξανασυναντιόμαστε, Δημοσθένη…”, του λέει ο Παντελίδης, ανυποψίαστος για τις προθέσεις του πρώην φίλου του.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Το κλάμα του μωρού την τσακίζει

Τελικά, ο Όθωνας συνεχίζει να πιέζει τη Λίνα, η οποία αναγκάζεται να ψεύδεται στον Μάκη για να αποφύγει νέες διαμάχες. Ωστόσο, η αλήθεια θα έρθει στο φως, με μοιραίες συνέπειες για τη σχέση τους, όταν ο Μάκης ανακαλύψει το ψέμα της. Μετά τις κατηγορίες της Στέλλας για την πιθανή συνεργασία της Ειρήνης με τον Μιλτιάδη Παντελίδη, η Ειρήνη επισκέπτεται το σπίτι της ηθοποιού για να διευκρινίσουν την κατάσταση. Εκεί συναντά και τον Βασίλη, με τον οποίο συζητούν τις εξελίξεις στη δίκη του ναυαγίου που τους αφορά όλους.

Ωστόσο, η εμφάνιση της Στέλλας με τον μικρό Κυριάκο μπροστά της την τσακίζει. Η Ειρήνη αντιδρά ενθουσιωδώς, αγκαλιάζοντας το μωρό και δυσκολευόμενη να το αφήσει. Καθώς όμως το μωρό πρέπει να κοιμηθεί, η Ειρήνη το οδηγεί στο δωμάτιό του. Εκεί, η Ελένη και ο Βασίλης εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να ξεκινήσουν τη συζήτηση για το παράνομο εμπόριο βρεφών που διεξάγεται στη Μαιευτική κλινική του Ψυχικού.

Η Ειρήνη, ακούγοντας το κλάμα του παιδιού της όταν το γέννησε, ταράσσεται βαθιά και αρχίζει να υποψιάζεται ότι ίσως έχει πέσει θύμα τους. Μαζί με την Ελένη και τον Βασίλη, αποφασίζουν να ξεκινήσουν έρευνες.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ