Το Ναυάγιο επεισόδια – Πέτρος – Ειρήνη σχεδιάζουν το μέλλον τους

Το Ναυάγιο επεισόδια – Το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς φέτος φέρνει την πλοκή σε αποκορύφωμα. Δύο από τις κύριες ιστορίες είναι ο έρωτας της Ειρήνης και του Πέτρου, που πάλεψαν με πολλά εμπόδια, και η τιμωρία του Ιπποκράτη για τα εγκλήματά του.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Πέτρος – Ειρήνη σχεδιάζουν το μέλλον τους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ιπποκράτης προτίθεται να γράψει ο ίδιος το τέλος του, τερματίζοντας τη ζωή του, ενώ ο Πέτρος και η Ειρήνη επιτέλους βρίσκουν την ευτυχία. Η ιστορία ξεκινάει με τον Ιπποκράτη σε απόγνωση, καθώς η Ειρήνη τον καταγγέλλει για το φόνο της Κλαίρης, της συζύγου του. Ο Παντελίδης, παλιός φίλος του, τον βοηθά να κρυφτεί, ενώ σχεδιάζει με τον Βασιλείου ένα άλλο σχέδιο εναντίον του. Η ανησυχία για τον μικρό Ορφέα, αυξάνεται καθώς αυτή και ο Πέτρος προσπαθούν να τον βρουν.

Ο Ορφέας, εκμεταλλευόμενος την απουσία του Ιπποκράτη, επικοινωνεί με την Ειρήνη και σχεδιάζουν τη διαφυγή του στο εξωτερικό. Όμως, ο Άγγελος ανακαλύπτει τον Ιπποκράτη και πηγαίνει να τον συλλάβει, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι ένοπλος. Σύντομα, η σύγκρουση εκτυλίσσεται στο εξοχικό του Παντελίδη. Τελικά, ο Πέτρος και η Ειρήνη καταφέρνουν να σώσουν τον Ορφέα, αλλά ο Ιπποκράτης δραπετεύει και προετοιμάζει την τελική του ενέργεια. Ο Πέτρος και η Ειρήνη, αφού απαλλάσσονται από τον τρόμο του Ιπποκράτη, σκέφτονται το μέλλον τους και αποφασίζουν να παντρευτούν.

Όταν ο Ιπποκράτης εισβάλλει στο σπίτι του Παντελίδη για να πάρει τον Ορφέα, η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη. Κρατώντας τους ως ομήρους, απειλεί να τους σκοτώσει. Ωστόσο, στο τελευταίο λεπτό, αποφασίζει να τελειώσει τη ζωή του, αφήνοντας πίσω τον τρόμο και το μίσος που τον συνόδευσαν. Επιτέλους, η Ειρήνη και ο Πέτρος βρίσκουν την ελευθερία τους και αποφασίζουν να ζήσουν ενωμένοι, αφήνοντας πίσω τους τις σκοτεινές στιγμές που πέρασαν. Η ιστορία τελειώνει με μια νέα αρχή για το ζευγάρι, πλέον απαλλαγμένο από τον εφιάλτη του παρελθόντος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ