Το Ναυάγιο επεισόδια – Οι ενοχές, της οπλίζουν το χέρι

Το Ναυάγιο επεισόδια – Η σειρά συνεχίζεται με καταιγιστικές εξελίξεις, εστιάζοντας στη Μαρία, τον Βλάσση και τον Δημήτρη. Η Μαρία, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τον πατέρα της Θοδώρας, που κρατούσε μυστικό για χρόνια, προκαλεί αναπάντεχες συνέπειες.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Οι ενοχές, της οπλίζουν το χέρι

Η Μαρία και ο Βλάσσης προσπαθούν να πείσουν τη Θοδώρα να παραιτηθεί από τη δουλειά της στον Γιαννακάκη. Η Θοδώρα, μη αντέχοντας την πίεση, ζητάει από τον Μάκη να την βοηθήσει και τον καλεί να πάει στην Κρήτη. Η Θοδώρα τελικά αποφασίζει να παραιτηθεί, εξοργίζοντας τον Δημήτρη. Εκείνος συναντά τον Βλάσση, ξεσπάει πάνω του και αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Θοδώρα. Ο Βλάσσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αισθάνεται προδομένος από τη γυναίκα του και αναζητά τη Μαρία για να μάθει την αλήθεια.

Η Μαρία του αποκαλύπτει όλα τα γεγονότα και προσπαθεί να τον παρηγορήσει. Ωστόσο, ο Βλάσσης, μη αντέχοντας το σοκ και τη στενοχώρια, καταρρέει και πεθαίνει από καρδιακό επεισόδιο. Η Μαρία, γεμάτη ενοχές για τον ξαφνικό χαμό του Βλάσση και μίσος για τον Δημήτρη, νιώθει ότι η ζωή της έχει καταστραφεί. Κυριευμένη από τον πόνο και το μίσος, παίρνει ένα όπλο και βρίσκει τον Γιαννακάκη. Τον πυροβολεί και τον αφήνει αιμόφυρτο στο έδαφος. Η Μαρία, έχοντας διαπράξει το αποτρόπαιο έγκλημα, συνειδητοποιεί ότι τίποτα δεν μπορεί να επαναφέρει την παλιά της ζωή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ