Το Ναυάγιο επεισόδια – Ο Ιπποκράτης σε αδιέξοδο – Αυτοκτονεί

Το Ναυάγιο επεισόδια – Η σειρά του MEGA, πλησιάζει στο μεγάλο φινάλε, με τον Ιπποκράτη να αντιμετωπίζει μια τραγική κατάληξη. Ο κίνδυνος που απειλεί τόσο τον ίδιο όσο και τους γύρω του, καθώς και η ψυχική του κατάσταση, φέρνουν τον Ιπποκράτη στο όριο της αντοχής του.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Ο Ιπποκράτης σε αδιέξοδο – Αυτοκτονεί

Η Ειρήνη, με τη στήριξη του Πέτρου και της Ευγενίας, αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της Κλαίρης. Η αποφασιστικότητά της να δικαιώσει τον εαυτό της και να προστατεύσει τον Ορφέα την οδηγεί σε μια σκληρή αναζήτηση για την αλήθεια. Μετά από αμέτρητες προσπάθειες, η Ειρήνη αποκαλύπτει το μυστικό που κρύβεται κάτω από τις τριανταφυλλιές του κήπου. Η ανακάλυψη του πτώματος της Κλαίρης σοκάρει την ίδια και όλους όσοι εμπλέκονται.

Η Ειρήνη δεν διστάζει να καλέσει την αστυνομία, ενώ η στρατονομία ειδοποιείται για το συμβάν. Παρά την κλήση των αρχών, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να αποφύγει τη σύλληψη, αισθανόμενος το τέλος του να πλησιάζει με γοργά βήματα. Καθώς η πίεση αυξάνεται, ο Ιπποκράτης καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Αποφασίζει λοιπόν να βάλει μόνος του τέλος στη ζωή του, αφήνοντας πίσω του ένα συντετριμμένο παρελθόν και μια σειρά αναπάντητων ερωτημάτων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ