Το Ναυάγιο Επεισόδια – Ο Δημήτρης μαθαίνει την αλήθεια

Το Ναυάγιο Επεισόδια – Ο Δημήτρης Γιαννακάκης βρίσκεται άνετος, παρασυρόμενος από τις σκέψεις του. Η ανησυχητική είδηση για τον χωρισμό της κόρης του, σε συνδυασμό με τη σχέση της με τον Στέφανο και την παράλληλη σχέση του τελευταίου με τη Θοδώρα, τον οδηγούν σε μια έκρηξη συναισθημάτων.

Το Ναυάγιο Επεισόδια – Ο Δημήτρης μαθαίνει την αλήθεια

Η Πολυξένη είναι η πρώτη που αντιμετωπίζει την οργή του Δημήτρη. Κατηγορεί την Πολυξένη για το γεγονός ότι γνώριζε την κατάσταση, αλλά του την έκρυβε. Και η ίδια η Λίνα γίνεται στόχος της οργής του, καθώς ανακαλύπτει πως και εκείνη γνώριζε για τα γεγονότα, αλλά δεν του μίλησε. Με τον αρραβώνα της Βάσως να έχει ήδη χαλάσει, ο Δημήτρης δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο γάμος της άλλης κόρης του θα γίνει αφορμή για κριτική και κατακραυγή από την κοινωνία του.

Αυτή η κατάσταση προσθέτει μια ακόμα πληγή στην ψυχή του, καθώς προσπαθεί να βρει απαντήσεις σχετικά με τη σχέση του με τη Μαρία Παπαδάκη. Ο Δημήτρης, σε μια στιγμή απόγνωσης, βρίσκει τον εαυτό του να αντιμετωπίζει έναν δρόμο γεμάτο ερωτήσεις και αναστάτωση. Οι προκλήσεις της προσωπικής του ζωής τον οδηγούν σε έναν πονηρό κύκλο αναζήτησης της αληθείας και αυτο ανακάλυψης, ενώ η κοινωνία τον κρίνει και ανατριχιάζει στις λεπτομέρειες του προσωπικού του δράματος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ