Το Ναυάγιο επεισόδια – Μίλα μου Πέτρο μου, το ξέρω πως είσαι εσύ

Το Ναυάγιο επεισόδια – Ο Άγγελος που πλέον γνωρίζει ότι οι γονείς του κάηκαν ζωντανοί, αποφασίζει να αναζητήσει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον θάνατο των γονιών του. Εμπνευσμένες από το αίσθημα της δικαιοσύνης, η Λίνα και η Βάσω αποφασίζουν να τον στηρίξουν, αναζητώντας βοήθεια από τον πατέρα τους.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Μίλα μου Πέτρο μου, το ξέρω πως είσαι εσύ

“Πρέπει να ανακαλύψει τον άνθρωπο που του στέρησε τους γονείς του, μπαμπά. Βοήθησέ μας να τον εντοπίσουμε. Υπάρχουν άνθρωποι που δολοφονούν για χρήματα το πιστεύεις αυτό;”, ρωτά η Βάσω, καθώς ο Δημήτρης, θυμούμενος την περίπτωση και τη σχέση της κόρης του με αυτή, αντιδρά με αναστάτωση. Ο Στελής επιχειρεί να πείσει τον Πέτρο να επιστρέψει στους γονείς του και να τους ανακοινώσει ότι είναι ζωντανός, αλλά ο Πέτρος εμμένει στην αρνητική του στάση. Καθώς αντιμετωπίζει στιγμές αδυναμίας, καλεί έναν αριθμό που ίσως τελικά το μετανιώσει.

Στην άλλη άκρη της γραμμής, η Λαμπρινή ακούει ανυπόμονα, αν και δεν έχει τη δύναμη να απαντήσει. Αντ’ αυτού, εκείνη εξακολουθεί να εκφράζει την αγάπη της. “Μίλησέ μου, Πέτρο μου, ξέρω ότι είσαι εσύ. Θέλω μόνο να μάθω ότι είσαι καλά. Δεν ζητώ τίποτα άλλο. Μόνο να είσαι ασφαλής εκεί που κρύβεσαι”, λέει με πόθο η Λαμπρινή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ