Το Ναυάγιο επεισόδια – Καταπέλτης η απόφαση του εισαγγελέα

Το Ναυάγιο επεισόδια – Το επερχόμενο επεισόδιο της σειράς φέρνει συγκλονιστικές ανατροπές. Η Αλίκη, καλείται να καταθέσει για το ναυάγιο του πλοίου “Φοίνιξ”. Παρόλες τις προσπάθειες του Γιώργη να την πείσει να μην καταθέσει, εκείνη αποφασίζει να κάνει το σωστό ανεξαρτήτως των κινδύνων.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Καταπέλτης η απόφαση του εισαγγελέα

Στη δίκη, αντί να διστάσει, αποκαλύπτει ένα πλαστό έγγραφο που ενοχοποιεί τον Βασιλείου και αποτελεί ένα σκληρό χτύπημα για τον αδίστακτο δικηγόρο Παντελίδη. Η δίκη συνεχίζεται με μια ακόμα συγκλονιστική μαρτυρία από τον Μιχάλη, δίνοντας ελπίδες στους ναυαγούς για δικαίωση. Αναδύεται η ικανοποίηση για το αναμενόμενο αποτέλεσμα των προσπαθειών τους. Ωστόσο, η Αλίκη αργότερα αντιμετωπίζει την οργή του Παντελίδη, ο οποίος επιβάλλει βίαιη τιμωρία ενώπιον της, καθώς το μίσος του ξεχειλίζει.

Καθώς η μέρα της απόφασης του δικαστηρίου πλησιάζει, η πρόταση του εισαγγελέα σοκάρει τους ναυαγούς, οι οποίοι απελπίζονται για τη δικαίωση. Η αγωνία αυξάνεται για την εξέλιξη της υπόθεσης και το μέλλον του Βασιλείου, που απειλείται με φυλάκιση. Η σειρά συνεχίζει να προσφέρει ένταση και ανατροπές, κρατώντας τους θεατές σε αγωνία για την εξέλιξη των γεγονότων και την τελική απόφαση του δικαστηρίου.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ