Το Ναυάγιο επεισόδια – Κανόνισε να γίνουν όλα όπως πρέπει

Το Ναυάγιο επεισόδια – Η ώρα που η Ειρήνη γνωρίζει τη μαία της τη Μαριάννα έφτασε, σύμφωνα με τις επερχόμενες σκηνές της σειράς, χωρίς να γνωρίζει την πραγματική της πορεία στην ιστορία που επινοεί ο Ιπποκράτης.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Κανόνισε να γίνουν όλα όπως πρέπει

Επισκέπτεται τον Αντώνη στην αυλή και εκεί συναντά μια κοπέλα. Αφού παρουσιάζεται ως φίλη του, η Φανή της αποκαλύπτει ότι είναι η αρραβωνιαστικιά του. Η Ειρήνη, συγκλονισμένη, αντιμετωπίζει τον Αντώνη όταν εκείνος εμφανίζεται, ανακοινώνοντας του ότι γνώρισε την αρραβωνιαστικιά του. Προσπαθώντας να αποφύγει την ένταση, εκείνος της απαντά με φράσεις σαν να είναι φυσιολογική η κατάσταση. Μετά το σοκ της, η Ειρήνη επιστρέφει στο σπίτι, όπου ο Ιπποκράτης της παρουσιάζει την Μαριάννα, τη μαία.

Η Μαριάννα, επιδεικνύοντας ενδιαφέρον, παρατηρεί την περίσταση, προσπαθώντας να την καθησυχάσει, τονίζοντας πως ο σύζυγός της την φροντίζει και ενθαρρύνοντάς την για την εγκυμοσύνη. Παρά τις προσπάθειές της, η Ειρήνη σκέφτεται μόνο την Φανή. Καθώς η Μαριάννα αποχωρεί, ενημερώνει τον Ιπποκράτη πως η Ειρήνη φαίνεται να τη συμπαθεί. Όλα θα γίνουν όπως τα συμφωνήσαμε. Αν αλλάξετε γνώμη πρέπει να το ξέρω, από πριν για να.. » και ο Ιπποκράτης λέει στη Μαριάννα «Φρόντισε να γίνουν όλα όπως πρέπει» και τη διώχνει δίνοντάς της ένα φάκελο με χρήματα.

Τελικά, η Ειρήνη, αντιμετωπίζοντας αναπάντεχες αποκαλύψεις, αγνοεί τον πραγματικό σκοπό που κρύβεται πίσω από τις ενέργειες των ανθρώπων γύρω της, ενώ ο Ιπποκράτης συνεχίζει να επιβάλλει το σχέδιό του με τη βοήθεια της Μαριάννας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ