Το Ναυάγιο επεισόδια – Η στιγμή της αλήθειας έφτασε

Το Ναυάγιο επεισόδια – Ο Πέτρος απελπισμένος όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, βρίσκεται σε αναταραχή. Η Ειρήνη, αφού έμαθε την αλήθεια πίσω από το ψέμα που την περιβάλει, αρνείται κάθε επαφή μαζί του, αφήνοντάς τον να πνίγεται στη μοναξιά του.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Η στιγμή της αλήθειας έφτασε

Η αποκάλυψη του χρέους των Παπαδάκηδων στον Δημήτρη θέτει νέες ισορροπίες σε κίνηση. Η σχέση του Μάκη και της Λίνας δέχεται πιέσεις και αναταραχές. Ενώ ο Δημήτρης μαθαίνει για το ενδιαφέρον του Όθωνα για τη Λίνα και σκέφτεται προξενιό, ο Άγγελος, που πλησιάζει στον αρραβώνα με τη Βάσω, αντιμετωπίζει το φόβο της οικογένειας του δολοφόνου των γονιών του. Ο Γιώργης, προσπαθώντας να φέρει πίσω τον Βασίλη στην πλευρά των θυμάτων, αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Παράλληλα, ο Ιπποκράτης, αναγκάζεται να ζητήσει χάρη από τον Παντελίδη, προσφέροντάς του πληροφορίες για τον Αντώνη Καραδήμο. Η Ειρήνη, ανακαλύπτοντας την πραγματική ταυτότητα του Αντώνη, συνειδητοποιεί ότι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε δεν είναι ο αληθινός Αντώνης Καραδήμος. Καθώς η σειρά προχωρά, οι αποκαλύψεις πλησιάζουν. Ο Πέτρος αποφασίζει να πει στην Ειρήνη την πραγματική αλήθεια. Ο δικηγόρος των θυμάτων συναντιέται με την Αλίκη και της ζητάει επειγόντως βοήθεια.

Η Ευγενία επισκέπτεται τον Ιπποκράτη στο γραφείο του, επιμένοντας να δει τον Ορφέα. Ο Άγγελος, ελπίζοντας σε πληροφορίες για τον Ιπποκράτη, προσφέρεται να την συνοδεύσει σε μια καφετέρια. Ο Δημήτρης, ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Βασιλείου, αντιμετωπίζοντας την αντίσταση της Λίνας. Ο Γιώργης, προσπαθώντας να αποκαλύψει τον Παντελίδη, βρίσκει τον εαυτό του σε κίνδυνο, καθώς και την εφημερίδα με λουκέτο. Ο Παντελίδης είναι αποφασισμένος να κρύψει κάθε αλήθεια που μπορεί να τον ενοχοποιήσει, καταφεύγοντας σε οποιοδήποτε μέσο για να το επιτύχει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ