Το Ναυάγιο Επεισόδια – Η μαία γίνεται υποχείριο του Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο Επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Στέλλα χάνει το μωρό της στη γέννα, όμως καθώς έχει κάνει καισαρική δεν το μαθαίνει. Έτσι, όταν μια μαία της παρουσιάζει ένα μωρό, το σφίγγει στην αγκαλιά της συγκινημένη.

Το Ναυάγιο Επεισόδια – Η μαία γίνεται υποχείριο του Ιπποκράτη

Πώς μπορεί άλλωστε να σκεφτεί ότι δεν είναι δικό της, αλλά είναι το μωρό της Ειρήνης; Μόνο ο Ιπποκράτης θα μπορούσε να σκεφτεί και να υλοποιήσει ένα τόσο σατανικό σχέδιο: να δώσει το παιδί της Ειρήνης και να της πει ότι το δικό της πέθανε, οπότε θα είναι μάνα μόνο για το γιο του, τον Ορφέα. Η Μαριάννα Γκολφο-Πούλου, υποδυόμενη από την Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, αποτελεί μια έμπειρη, δυναμική και ικανή μαία.

Κατόπιν παρατηρήσεων του Ιπποκράτη, έρχεται σε επαφή με την Ειρήνη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της για να την προετοιμάσει για μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της: τη γέννηση του παιδιού της. Πέραν του φιλικού προσώπου, η Μαριάννα κρύβει πολύ περισσότερα από ό,τι δείχνει. Διαθέτοντας σύνδεση σε δίκτυο και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οτιδήποτε, αναλαμβάνει μια αποστολή που εκτελεί με χειρουργική ακρίβεια και αποφασιστικότητα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ