Το Ναυάγιο Επεισόδια – Η Αλίκη μπαίνει φυλακή

Το Ναυάγιο Επεισόδια – Ο Γιώργης βρίσκει στην τσάντα της Αλίκης το χαμένο ντοκουμέντο και συνειδητοποίει ότι εκείνη είναι ο κατάσκοπος του Παντελίδη.

Το Ναυάγιο Επεισόδια – Η Αλίκη μπαίνει φυλακή

Ο κόσμος του γκρεμίζεται και αποφασίζει να κάνει κάτι για να την παγιδεύσει. Δεν άκου ει καν τα λόγια της Αλίκης όταν αυτή ζητάει συγγνώμη, εξηγώντας ότι την εκβίαζε ο Παντελίδης με το να απειλεί να κρατήσει τον αδελφό της στη φυλακή. Η Ειρήνη αισθάνεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ζητάει από τον Ιπποκράτη να ακυρώσουν τη γαμήλια εκδρομή τους και να επιστρέψουν στο σπίτι. Ο Μιχάλης βοηθάει τη Λίνα να πάρει δουλειά στην καφετέρια, προκαλώντας ένταση μεταξύ της και του Μάκη.

Ταυτόχρονα, ο Παντελίδης ετοίμαζει κίτρινα δημοσιεύματα για να χτυπήσει τη Στέλλα, ωστόσο ο Βασίλης αντιδρά άμεσα, ζητώντας βοήθεια από κάποιον να αντιμετωπίσει τον εχθρό τους. Ένα ακόμα μεγάλο κακό χτύπησε την πόρτα της Ειρήνης. Ο χαμός του πατέρα της ήταν αναμενόμενος, αλλά η δύσκολη είναι να ζει χωρίς αυτόν. Ο Ιπποκράτης της υπενθυμίζει να ηρεμήσει και να δώσει χρόνο στον εαυτό της, αναφέροντας ότι μια νέα ζωή θα έρθει σύντομα.

Ο Πέτρος, μαθαίνει τα άσχημα νέα, αναζητά τρόπους να συμπαρασταθεί στην Ειρήνη μετά τον χαμό του πατέρα της. Ενώ εκείνη είναι απαρηγόρητη, φεύγει από το σπίτι και βρίσκει παρηγοριά στη θάλασσα. Ο Ιπποκράτης την αναζητά απεγνωσμένα. Ο Σάββας προσπαθεί να υπερασπιστεί τη Στέλλα και απειλεί τον Παντελίδη, που επιτέλους αντιμετωπίζει έναν αντάξιο του. Ο Παντελίδης λήγει τη συνεργασία του με την Αλίκη και καλεί την αστυνομία να τη συλλάβει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ