Το Ναυάγιο Επεισόδια – Έτσι Παγιδεύει την Αλίκη

Το Ναυάγιο Επεισόδια – Τα επεισόδια στη σειρά παίρνουν δραματική τροπή, καθώς ο Γιώργης ανακαλύπτει την αλήθεια για την Αλίκη και ετοιμάζεται να την αντιμετωπίσει. Η Αλίκη, που μέχρι τώρα υπηρετούσε τον Παντελίδη, βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς ο Γιώργης αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα.

Το Ναυάγιο Επεισόδια – Έτσι Παγιδεύει την Αλίκη

Ο δημοσιογράφος, Γιώργης Κανελλάκης, απολαμβάνει τη συνεργασία με τη νέα του γραμματέα, την Αλίκη, για αρκετό καιρό. Ωστόσο, ανακαλύπτει ότι εκείνη δρα υποστηρίζοντας τον Μιλτιάδη Παντελίδη ως πληροφοριοδότης του. Η αλήθεια αποκαλύπτεται όταν βρίσκεται ένα σημείωμα δίπλα στο πτώμα του Μάριου, φωτογραφίζοντας τον δικηγόρο. Ο Γιώργης σκέφτεται να το δημοσιεύσει, αλλά το γράμμα εξαφανίζεται αιφνιδίως. Ανήσυχος, εκφράζει την ανησυχία του στην Αλίκη, η οποία τον διαβεβαιώνει για τις μελλοντικές ευκαιρίες που θα έχουν ώστε να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Δυσπιστώντας και απογοητευμένος, ο Γιώργης αναζητά περισσότερα στοιχεία κατά του Παντελίδη, αλλά χωρίς επιτυχία. Κατά τη διάρκεια μιας έκρηξης οργής, ρίχνει την τσάντα της Αλίκης στο πάτωμα και ανακαλύπτει το σημείωμα του Μάριου. Συνειδητοποιεί τότε ότι η Αλίκη είναι κατάσκοπος του Παντελίδη όχι μια απλή βοηθός. Χρησιμοποιώντας το χρόνο που απομένει, την παγιδεύει και την ξεμπροστιάζει. Η Αλίκη προσπαθεί να εξηγήσει ότι εκβιάζεται από τον αδελφό της που είναι φυλακισμένος και δεν μπορεί να τον αφήσει. Ο Γιώργης, όμως, αποφασίζει να τη διώξει από την εφημερίδα και να την αφήσει οριστικά πίσω του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ