Το Ναυάγιο επεισόδια – Ένας φάκελος καίει τον Δημήτρη

Το Ναυάγιο επεισόδια – Οι επερχόμενες εξελίξεις στη σειρά θα είναι καταιγιστικές. Η Βάσω ερευνά το γραφείο του πατέρα της, αναζητώντας αλήθειες. Ταυτόχρονα, η Μαρία αποκαλύπτει στον Μάκη την αλήθεια για το προξενιό της Λίνας με τον Παντελίδη, ελπίζοντας να χαλάσει τη σχέση τους.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Ένας φάκελος καίει τον Δημήτρη

Ο Παντελίδης επισκέπτεται τον Πέτρο, παρακαλώντας τον να μην καταθέσει εναντίον του. Απειλεί ότι θα αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητά του, αν ο Πέτρος δεν συμμορφωθεί, διότι έχει πληροφορίες που μπορούν να τον καταστρέψουν. Παράλληλα, ο Μάκης, βλέποντας τον Όθωνα να αποχωρεί από το σπίτι της Λίνας, αρχίζει να αμφιβάλλει για τις προθέσεις της. Ο Δημοσθένης Καλλέργης καλεί τον Γιώργο, τον Βασίλη και τον Μιχάλη στο γραφείο του για μια σημαντική ανακοίνωση. Την ίδια στιγμή, μια είδηση στο ραδιόφωνο για παράνομο εμπόριο βρεφών σοκάρει την Ειρήνη, η οποία βυθίζεται σε σκέψεις.

Η Βάσω ανακαλύπτει έναν φάκελο με το όνομα “Κοντογιωργάκης” στο γραφείο του πατέρα της και επιχειρεί να αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες. Αποδεικνύεται ότι αυτός ο φάκελος ανήκει στην οικογένεια του Άγγελου, ο οποίος είχε δανειστεί χρήματα από τον Δημήτρη, που ήταν τοκογλύφος. Μετά την αδυναμία εξόφλησης, ο Δημήτρης είχε δώσει εντολή για τον εκφοβισμό τους, καίγοντας το σπίτι τους, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι μέσα βρισκόταν η οικογένειά του Άγγελου, που βρήκε τραγικό θάνατο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ