Το Ναυάγιο επεισόδια – Εκβιάζει τον Δημήτρη

Το Ναυάγιο επεισόδια – Ο Κώστας εκβιάζει τον Δημήτρη Γιαννακάκη, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναφέροντας του ο δεύτερος να διατηρήσει σιγή και να απομακρυνθεί από τις κόρες του. Με ένα σχέδιο στο μυαλό του, ο Κώστας υποστηρίζει στη Βάσω ότι δεν υπήρξε ποτέ πελάτης με το επώνυμο Κωντογιωργάκης. «Δεν είχαμε ποτέ πελάτη με το επώνυμο Κωντογιωργάκης. Τέτοια ονόματα δεν τα ξεχνάω», αναφέρει αυτός.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Εκβιάζει τον Δημήτρη

Αργότερα, ο Δημήτρης συναντά τον Κώστα, ο οποίος του αναφέρει τη συνάντησή του με τη Βάσω και τον ρωτάει εάν ο Άγγελος γνωρίζει ότι εκείνος φέρει ευθύνη για τον θάνατο των γονιών του. «Ο Κοντογιωργάκης γνωρίζει ότι εξαιτίας σου έχασε τους γονείς του; Ξέρεις ότι εσύ τους σκότωσες ζωντανούς; Αυτός είναι ο γαμπρός που σκότωσες ολόκληρη την οικογένειά του; Τι γκαντέμης, αδερφέ», του λέει γελώντας. Ο Δημήτρης τότε του απαντά: «Κλείσε το στόμα σου και μείνε μακριά από τις κόρες μου», ενώ τον ρωτάει εάν αποκάλυψε κάτι στην κόρη του.

Στη συνέχεια, όπως θα δούμε ο Κώστας ξεκινά νέους εκβιασμούς, πιέζοντας εντόνως τον Δημήτρη. «Τα αρνήθηκα όλα… Σε βοήθησα. Τώρα εσύ πρέπει να κάνεις κάτι για μένα. Αν δεν θέλεις να διαρρεύσει, θα σε ενοχλήσω εγώ. Πρέπει να συνεργαστείς με τον Βασιλείου», του λέει. «Σκέψου το. Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Αλλά αν δεν συνεργαστείς, δεν υπάρχει λόγος να κρατήσω το μυστικό σου. Πρώτα θα το μάθει η Βάσω και μετά όλη η Κρήτη. Και δεν ξέρω αν αυτά τα εγκλήματα παραγράφονται…», συνεχίζει ο Κώστας, χτυπώντας τον δήθεν φιλικά στον ώμο, και φεύγει, ενώ ο Δημήτρης μένει αναστατωμένος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ