Το Ναυάγιο επεισόδια – Είμαι ο εραστής της Κλαίρης

Το Ναυάγιο επεισόδια – Το κουδούνι του Ιπποκράτη χτυπά και η Δήμητρα τρέχει να ανοίξει. Ένας σοβαρός άντρας, αρρενωπός και μετρίου αναστήματος, βρίσκεται μπροστά της και της ζητά με αυστηρό τρόπο να μιλήσει στον Ιπποκράτη Πανόπουλο.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Είμαι ο εραστής της Κλαίρης

Η γυναίκα, που διακρίνει πως η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή, σπεύδει να φωνάξει το αφεντικό της. “Τι θέλετε, κύριε; Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;”, τον ρωτάει ο λιμενικός, μην μπορώντας να φανταστεί την απάντηση που θα λάβει. “Είμαι ο εραστής της Κλαίρης. Εκείνος για την οποίο θα σε παράταγε, αλλά φαίνεται πως δεν τα κατάφερε αφού τη σκότωσες. Ξέρω πολύ καλά πώς ήταν η σχέση σας, μου είχε μιλήσει για τις διαφορές σας, όπως και για τις απειλές σου πως θα τη σκοτώσεις αν φύγει από το σπίτι. Τα ψέματα όμως τελείωσαν.

Η αστυνομία είναι μόνο ένα βήμα μακριά σου, έχω και καταθέσει όλα τα στοιχεία εναντίον σου και καλά θα κάνεις να ομολογήσεις τώρα”, ανακοινώνει με καταιγιστική φωνή. Ο Ιπποκράτης κλονίζεται και αντιδρά άσχημα. “Ποιος είστε κύριε και τι θέλετε από εμένα; Δεν έχω ιδέα για τι μιλάτε. Θα σας συμβούλευα την επόμενη φορά, πριν εξαπολύσετε απειλές για κάποιον, να έχετε κάνει την έρευνά σας. Η Κλαίρη, η ερωμένη σας λοιπόν, πνίγηκε στο ‘Φοίνιξ'”, απαντά με δυσκολία και προσπαθεί να τον πετάξει έξω από το σπίτι του.

Τις φωνές τους ακούει η Ειρήνη που τρέχει να μάθει τι έχει συμβεί, αλλά και η Δήμητρα. Ο Ιπποκράτης “μπαλώνει” τον διαπληκτισμό τους και ζητά από τις δύο γυναίκες να τον αφήσουν ήσυχο. Στην πραγματικότητα, θέλει να σκεφτεί τρόπο για να δικαιολογήσει την παρουσία του, όμως δεν τα καταφέρνει αφού έχει ταραχτεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ