Το Ναυάγιο Επεισόδια – Αυτός σκότωσε τους γονείς του Άγγελου

Το Ναυάγιο Επεισόδια – Ο Άγγελος βρίσκεται ανυποψίαστος μπροστά σε αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν την ζωή του στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η ζωή του και των αγαπημένων του θα ανατραπούν ανεπανόρθωτα. Η σκοτεινή αλήθεια που πρόκειται να ανακαλυφθεί θα σημαδέψει το μέλλον του.

Το Ναυάγιο Επεισόδια – Αυτός σκότωσε τους γονείς του Άγγελου

Ο Άγγελος, που έχασε τους γονείς του σε μικρή ηλικία, πίστευε πως αυτοί είχαν πεθάνει από κάποιο ατύχημα. Ο Ιπποκράτης, προσπαθώντας να είναι ο προστάτης του, ενθάρρυνε έρευνες για τον εντοπισμό της αλήθειας. Ωστόσο, η απερίγραπτη αλήθεια θα του αποκαλυφθεί με μια συνταρακτική ανατροπή. Οι γονείς του Άγγελου χρωστούσαν χρήματα στον Δημήτρη Γιαννακάκη. Έτσι εκείνος αποφάσισε να εκτελέσει ένα ανείπωτο έγκλημα, καίγοντας τους ζωντανούς. Η αντιδραστική αντίδραση του Ιπποκράτη θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της ωμής αλήθειας. Ο Μελλοντικός πεθερός του Άγγελου αποδεικνύεται ότι είναι ο φονιάς των γονιών του.

Σκοτεινά κίνητρα όπως τα χρέη και η ανεπίτρεπτη εκβιαστική απαίτηση των χρημάτων του έφεραν τον Δημήτρη να δράσει με αδίστακτο τρόπο. Η αποκάλυψη αυτή θα συγκλονίσει τον Άγγελο. Αφού πάρει άμεσα τηλέφωνο τον θείο του, η επόμενη ανατροπή προέρχεται από εκείνον. Του αποκαλύπτει ότι ο Δημήτρης δεν ήταν ο μόνος υπαίτιος. Από το πουθενά, η συμμετοχή του πατέρα της Βάσως στο φρικτό έγκλημα αναδύεται.

Ο κόσμος του Άγγελου καταρρέει. Ο πατέρας της αγαπημένης του κοπέλας είναι ο υπαίτιος. Η Βάσω, αν και αρχικά δυσκολεύεται να δεχτεί την αλήθεια, βρίσκει στον Άγγελο τον σύμμαχό της. Η κοινή τους πορεία, συνδεδεμένη με την τραγική αλήθεια, θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά, αφήνοντας πίσω τους μια ζωή που δεν θα ξανά είναι ίδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ