Το Ναυάγιο επεισόδια – Ανατρεπτικό Φινάλε για Ειρήνη – Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο επεισόδια – Το φινάλε της σειράς στο MEGA προβλέπεται ανατρεπτικό για τους χαρακτήρες του κυρίως για τον Ιπποκράτη και την Ειρήνη. Αρχικά, η ανακάλυψη του πτώματος της Κλαίρης και της αδελφής της, Ευγενίας, δίνει την εντύπωση ότι ο Ιπποκράτης φέρει ευθύνη για τους θανάτους τον δυο γυναικών. Κατά συνέπεια, η αστυνομία τον συλλαμβάνει, ενώ η Ειρήνη γίνεται όμηρος του.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Ανατρεπτικό Φινάλε για Ειρήνη – Ιπποκράτη

Στη συνέχεια, υποχρεωμένη να αντιμετωπίσει την απειλή στη ζωή της και του μικρού Ορφέα, η Ειρήνη λαμβάνει απρόσμενη βοήθεια από τη Στέλλα, η οποία αποκαλύπτει το παιχνίδι του Σάββα με τον Ιπποκράτη. Αυτή η αλήθεια σοκάρει την Ειρήνη, αλλά την ενθαρρύνει να αντιμετωπίσει την κατάσταση με αποφασιστικότητα. Αποφασισμένη να προστατέψει το παιδί της, η Ειρήνη δεν διστάζει να αντιμετωπίσει ακόμα και τον ίδιο τον πατέρα του. Μετά από μήνες αναμονής, η στιγμή που η Ειρήνη αγκαλιάζει το παιδί της έρχεται επιτέλους.

Αυτή η στιγμή είναι γεμάτη χαρά και ευγνωμοσύνη για τη νέα αρχή που ξεκινά. Αναλαμβάνοντας την πλήρη φροντίδα του Ορφέα, η Ειρήνη νιώθει ότι επιτέλους η ζωή της αρχίζει να χαμογελάει ξανά. Αυτό το φινάλε αποτελεί μια στροφή στη ζωή της Ειρήνης και του Ιπποκράτη, καθώς αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεων τους και βρίσκουν τον τρόπο να προχωρήσουν προς ένα νέο ξεκίνημα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ