Το Ναυάγιο επεισόδια – Αφήνει την τελευταία του πνοή

Το Ναυάγιο επεισόδια – Τα τελευταία επεισόδια της σειράς του MEGA, θα καθηλώσουν το κοινό με δραματικές εξελίξεις. Ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες, ο Παντελίδης, θα έχει τραγικό τέλος. Ο μεγαλοδικηγόρος, που επιβουλεύεται τους επιζήσαντες ναυαγούς και τις οικογένειες των θυμάτων, χάνει τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Αφήνει την τελευταία του πνοή

Πριν από το τραγικό δυστύχημα, καταφέρνει να βγάλει τον Βασιλείου από τη φυλακή, με τον πρώτο που τον επισκέφτηκε να είναι ο Μιχάλης Αργυράκης. Στο φινάλε της σειράς, ο Ιπποκράτης εισβάλλει κρυφά στο σπίτι του Παντελίδη για να απαγάγει τον Ορφέα. Οπλισμένος, απειλεί τη Δήμητρα και την Ειρήνη. Η Ειρήνη, προσπαθώντας να τους σώσει, πείθει τον Ιπποκράτη να απελευθερώσει τη Δήμητρα και να κρατήσει μόνο εκείνη. Εν τω μεταξύ, ο Πέτρος βρίσκεται έξω από το σπίτι μαζί με την αστυνομία, ανήμποροι να παρέμβουν.

Ο Ιπποκράτης, συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορεί να αποφύγει τη σύλληψη, αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αυτοκτονία του Ιπποκράτη κλείνει με τραγικό τρόπο την ιστορία του, παράλληλα με τον θάνατο του Παντελίδη. Έτσι, η σειρά θα ολοκληρωθεί με δραματικές ανατροπές και δύο θανάτους, διατηρώντας την ένταση και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ