Το Ναυάγιο – Ένα όνειρο την οδηγεί στον φονιά της Κλαίρης

Το Ναυάγιο – Η Κλαίρη αποκαλύπτει την αλήθεια στην Ειρήνη μέσα από ένα καθηλωτικό όνειρο. Εν αγωνίως, η Κλαίρη κρατάει τους ώμους της Ειρήνης, εκλιπαρώντας την να παραμείνει κοντά στο παιδί της.

Το Ναυάγιο – Ένα όνειρο την οδηγεί στον φονιά της Κλαίρης

Της παραδίδει το ημερολόγιο της, παροτρύνοντάς τη να διαβάσει και να προστατεύσει τον Ορφέα από τον Ιπποκράτη, ο οποίος καλύπτεται από σκοτάδι. Η Ειρήνη βλέπει σε όνειρο την Κλαίρη να κάθεται δίπλα της. «Ειρήνη… Σε παρακαλώ… Βοήθησέ με…» της λέει. Τα λόγια της Κλαίρης συνθλίβουν την Ειρήνη, που αναστατώνεται από τον εφιάλτη. «Ορκίσου μου! Ορκίσου μου πως θα μείνεις κοντά στο παιδί μου! Σε παρακαλώ… μην τον αφήσεις στον Ιπποκράτη. Έχεις το ημερολόγιο μου τώρα… ξέρεις…Να το διαβάσεις όλο και θα καταλάβεις… δεν μπορείς να τον αφήσεις μόνο τον Ορφέα, όχι με αυτόν τον άνθρωπο!

Θα του κάνει κακό. Αυτός ο άνθρωπος έχει μόνο σκοτάδι μέσα του. Σώσε το παιδί μου Ειρήνη…! Το παιδί μας!», την ικετεύει. «Αυτό το σπίτι είναι γεμάτο ίσκιους και μυστικά. Ψάξε… Αλλά πρόσεξε μην πάθεις ό,τι κι εγώ…Να φοβάσαι το σκοτάδι… Ξαφνικά, ξυπνά τρομαγμένη, αναζητώντας την Κλαίρη. Στο ξεσπάσμα της ανακαλεί το ημερολόγιο, ανακαλύπτοντας την σπουδαία πληροφορία που κρύβει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ