Το Ναυάγιο – Διονύσης – Μάκης πιάνονται στα χέρια

Το Ναυάγιο – Η Λίνα, χωρίς να το συνειδητοποιεί, παγιδεύεται στα δίχτυα του Διονύση, και στη συνέχεια της σειράς, βλέπουμε τον Μάκη να εμπλέκεται σε έναν σύγκρουση μαζί του. Αυτό οδηγεί στον Διονύση να απειλήσει και να τρομοκρατήσει και τους δύο.

Το Ναυάγιο – Διονύσης – Μάκης πιάνονται στα χέρια

Παρά την αντίθεση του Μάκη, η Λίνα συμφωνεί να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία του Διονύση. Αυτή η απόφαση, όπως θα δούμε στη συνέχεια, επιφέρει μεγάλες δυσκολίες. Ο Διονύσης, αδιαφορώντας για τις αντιρρήσεις του Μάκη, επιχειρεί να βιάσει τη Λίνα. Ευτυχώς, η Στέλλα τη σώζει την τελευταία στιγμή. Παρόλα αυτά, η Λίνα φοβάται να αποκαλύψει στον Μάκη το περιστατικό, καθώς ο Μάκης αρχικά δεν υποστήριζε την ιδέα της να συνεργαστεί με τον Διονύση.

Ωστόσο, ο Μάκης αντιλαμβάνεται ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει με τη Λίνα και αποφασίζει να την πιέσει για να του εξομολογηθεί. Στη συνέχεια της σειράς ο Μάκης, εξοργισμένος με τον Διονύση, βρίσκεται αντιμέτωπος μαζί του. Η Λίνα προσπαθεί επίσης να επέμβει πριν να είναι πολύ αργά. Οι δύο άνδρες έρχονται σε έντονη σύγκρουση, με τον Μάκη να απειλεί τον Διονύση να απομακρυνθεί, όμως αυτός το βράδυ εμφανίζεται έξω από το σπίτι της Λίνας, τρομοκρατώντας την και λέγοντας πως δεν θα είναι εύκολο να ξεμπερδέψουν μαζί του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση