Το Ναυάγιο – Δημήτρης – Βλάσσης στριμώχνουν την Μαρία

Το Ναυάγιο – Η αγωνία συναντά την απόλυτη έκρηξη στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, καθώς η Ειρήνη διατηρεί μια άγνωστη στάση αναφορικά με την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη. Το μυαλό της παλεύει με το να πει ναι, επιβεβαιώνοντας έτσι την αγάπη της, αλλά η αβεβαιότητα την πνίγει.

Το Ναυάγιο – Δημήτρης – Βλάσσης στριμώχνουν την Μαρία

Από την άλλη, ο πατέρας της, Τρύφωνας, εκφράζει την προσδοκία του για έναν γάμο ως ένδειξη στήριξης και ασφάλειας για την κόρη του. Η Ειρήνη, σε μια δύσκολη θέση, πρέπει να αντιμετωπίσει τις πιέσεις και να αποφασίσει ποιον δρόμο θα ακολουθήσει. Τα συναισθήματα εκρήγνυνται επίσης για τον Βασίλη, που επιτέλους αποκαλύπτει στη Στέλλα την αγάπη που τρέφει για εκείνη. Ωστόσο, η αντίδραση της Στέλλας δεν είναι όπως την περίμενε, δημιουργώντας ένα νέο κενό στην ζωή του.

Οι πολύπλοκες σχέσεις εντείνονται, καθώς οι Τρύφωνας, Ιπποκράτης και Δήμητρα κρατούν κρυφή την αλήθεια σχετικά με την ασθένεια του πατέρα της Ειρήνης. Παράλληλα, ο Γιώργης προσπαθεί να παρηγορήσει την Αλίκη μετά τον τραυματικό βιασμό από τον Παντελίδη, αλλά η αντίδραση της είναι απρόβλεπτη. Παράλληλα, ο Άγγελος βρίσκει ακόμα μεγαλύτερη ένωση με τη Βάσω, ενώ ο Δημήτρης κατηγορεί τη Μαρία για απιστία με τον Βλάσση, δημιουργώντας ένα νέο κύμα εντάσεων.

Η Ειρήνη, όμως, έχει το θάρρος να ακούσει την καρδιά της και να απορρίψει την πρόταση του Ιπποκράτη. Όμως, η έκπληξη την περιμένει όταν ανακαλύπτει κάτι που θα ανατρέψει εντελώς την ισορροπία της. Οι εξελίξεις υπόσχονται να συνταράξουν τις ζωές των χαρακτήρων, αφήνοντας το κοινό με αναμονή και αγωνία για το τι θα ακολουθήσει στην αγαπημένη σειρά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ