Το Ναυάγιο – Δημήτρης – Μαρία ο έρωτας τους φανερώνεται

Το Ναυάγιο – Οι εξελίξεις που θα λάβουν χώρα στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι συναρπαστικές, καθώς ο Γιώργης και η Αλίκη φαίνεται πως έρχονται κοντά. Η Στέλλα, με αποφασιστικότητα, παρακαλεί τη Λίνα να της αποκαλύψει την ταυτότητα του άνδρα που δολοφόνησε τον Κυριάκο, αλλά δεν λαμβάνει απάντηση. Παρόλα αυτά, επιμένει να ανακαλύψει την αλήθεια, προκαλώντας ανησυχία στον Βασίλη.

Το Ναυάγιο – Δημήτρης – Μαρία ο έρωτας τους φανερώνεται

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Γιώργη κάτι ενδιαφέρον για την Αλίκη, ενώ η ίδια ανακαλύπτει τον παράνομο δεσμό του Γιώργη με την Ασημίνα, πράγμα που ο ίδιος της άνδρας της συνεχίζει να αγνοεί. Σε μια στιγμή αμοιβαίων εξομολογήσεων, ο Γιώργης και η Αλίκη φαίνεται πως έρχονται πιο κοντά. Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο Παντελίδης δεν διστάζει να της αποκαλύψει το πιο σκληρό του πρόσωπο.

Παράλληλα, η Μαρία βγαίνει από το νοσοκομείο, αλλά τα προβλήματά της δεν έχουν τέλος. Η κόρη της σχεδιάζει να εργαστεί στο γραφείο του Δημήτρη, ενώ η Πολυξένη τους προσκαλεί οικογενειακώς για φαγητό. Το τραπέζι αυτό αναμένεται να φέρει στην επιφάνεια όλα τα συναισθήματα που ο Δημήτρης και η Μαρία προσπαθούν χρόνια να κρατήσουν κρυμμένα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση