Το Ναυάγιο – Αυτός ειναι ο εραστής της γυναίκας του

Το Ναυάγιο – Οι εξελίξεις στη σειρά είναι συγκλονιστικές. Στο επόμενο κομμάτι της πλοκής, ο χαρακτήρας του Βασίλη θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολλά εσωτερικά διλήμματα και δαίμονες. Αφενός, αισθάνεται υπεύθυνος για τον θάνατο της γυναίκας του, καθώς πίστευε ότι η τσακωμός τους πριν από το ναυάγιο συνέβαλε στην τραγική κατάληξή της.

Το Ναυάγιο – Αυτός ειναι ο εραστής της γυναίκας του

Αφετέρου, ανακαλύπτει πως ο δημοσιογράφος που έχει αναλάβει την έρευνα για το ναυάγιο είναι εκείνος που είχε σχέση με την Ασημίνα, η γυναίκα του. Ο Βασίλης, που υποδύεται ο Νίκος Γκέλια στη σειρά ξεκίνησε ένα ταξίδι με τη σύζυγό του, ανακαλύπτοντας κατά τη διάρκεια αυτού ότι εκείνη είχε παράλληλη σχέση με έναν άλλον άνδρα. Καθώς η Ασημίνα πνίγηκε στο ναυάγιο, ο Βασίλης νιώθει υπεύθυνος για τον θάνατό της, επειδή την είχαν προηγηθεί καυγάδες και επειδή δεν ήταν κοντά της για να την βοηθήσει σε εκείνη την στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της σειράς, ο Βασίλης επιθυμεί να δικαιώσει τη μνήμη της Ασημίνας και να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του. Μετά την κηδεία της, κατανοεί ότι εάν δεν υπήρχε η εξωσυζυγική σχέση της, ο τσακωμός δε θα είχε συμβεί και θα ήταν δίπλα της όταν την χρειαζόταν. Ωστόσο, στη συνέχεια, καταλαβαίνει ότι δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος, αλλά και ο εραστής της, και επιδιώκει να τον εντοπίσει.

Η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια, καθώς ο άντρας που θέλει να εντοπίσει είναι ο δημοσιογράφος Γιώργης Κανελλάκης, ο οποίος έχει αναλάβει να ερευνήσει την υπόθεση. Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης του Βασίλη στο γραφείο της Ασημίνας για να συγκεντρώσει τα πράγματά της, αποκαλύπτει στον Γιώργη τα γεγονότα πριν το ναυάγιο. Εκείνος τότε κατανοεί τα συναισθήματα που είχε η γυναίκα που αγαπούσε λίγο πριν τον θάνατό της. Στο μεταξύ, ο Βασίλης αργεί να συνειδητοποιήσει ότι αυτός ήταν ο εραστής της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση