Το Ναυάγιο – Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν συγκλονιστικές εξελίξεις καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος της, αναδεικνύοντας τον Ιπποκράτη Πανόπουλο σε έναν χαρακτήρα με αδίστακτη συμπεριφορά. Ο Ιπποκράτης επιδεικνύει τον έλεγχο του σε όλα τα επίπεδα, απομονώνοντας την Ειρήνη και συνεργαζόμενος με τον Παντελίδη.

Το Ναυάγιο – Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Ιπποκράτη

Ωστόσο, τα πράγματα ανατρέπονται καθώς ο Ιπποκράτης παγιδεύεται από τα ίδια του τα σχέδια. Η αρχική του λάθος κίνηση, η βίαιη συμπεριφορά προς την Ειρήνη, τον φέρνει ένα βήμα πριν το τέλος. Ωστόσο, οι περαιτέρω πράξεις του τον οδηγούν σε περαιτέρω αποκαλύψεις. Οι συχνές επισκέψεις του στο γραφείο του Παντελίδη και του πλοιοκτήτη Βασιλείου ανοίγουν τα μάτια των άλλων χαρακτήρων, καθώς ο Βασίλης και η Στέλλα παρατηρούν τις κινήσεις του. Η συνεργασία τους με την Ειρήνη, σε συνδυασμό με τη βοήθεια του Άγγελου και του Πέτρου, οδηγεί στην επιμέρους αποκάλυψη των σκοτεινών πράξεων του Ιπποκράτη.

Συνεπώς, ο Ιπποκράτης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του, καθώς οι ίδιοι που προσπαθεί να ελέγξει γίνονται αυτοί που αποκαλύπτουν την αλήθεια για τον χαρακτήρα του. Η επικείμενη αποκάλυψη των ραδιουργιών του αναμένεται να οδηγήσει σε μια τελική αναμέτρηση, φέρνοντας έτσι τον Ιπποκράτη στο χείλος του γκρεμού στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ