Το Ναυάγιο – Αυτό είναι το τραγικό παρελθόν του Καλλέργη

Το Ναυάγιο – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Ελένη συναντά τον δικηγόρο Καλλέργη και αποφασίζουν να συνεργαστούν για να αποδώσουν δικαιοσύνη στα θύματα του πλοίου “Φοίνιξ”. Ο Μιχάλης, χαρούμενος που βρήκε δικηγόρο να τον αναλάβει, συζητά με την Ελένη, η οποία την επόμενη μέρα, χωρίς να ενημερώσει τον άντρα της, πηγαίνει στο γραφείο του Καλλέργη.

Το Ναυάγιο – Αυτό είναι το τραγικό παρελθόν του Καλλέργη

Τον πείθει να πάνε για καφέ και αρχίζει να καθαρίζει και να οργανώνει τον χώρο του. Μεταξύ άλλων, τακτοποιεί και τη φωτογραφία της γυναίκας και του γιου του. Κατά τη διάρκεια της τακτοποίησης, ο Καλλέργης ανοίγεται στην Ελένη και της εξομολογείται την τραγική ιστορία του. «Χάσαμε το παιδί σε ένα ατύχημα. Ο γάμος μου ήταν το δεύτερο θύμα του ατυχήματος. Η γυναίκα μου δεν άντεξε και έφυγε στο εξωτερικό. Διάλεξε να φύγει», της λέει.

Με παράπονο συνεχίζει: «Ήταν γεμάτος όρεξη για ζωή… Του έλεγα, “Θα γίνεις μεγάλος και τρανός” και τον καμάρωνα… Και δεν πρόφτασε να μεγαλώσει… Χάθηκε σε μια στιγμή… Τι λόγο έχει ένας γονιός να ζει μετά από αυτό; Έψαξα… αλλά δεν βρήκα κανέναν που να αξίζει τον κόπο. Αν δεν έχεις χάσει παιδί δεν μπορείς να καταλάβεις. Αυτός ο πόνος δεν μπορεί να γιατρευτεί». Η Ελένη, με τρυφερότητα, βάζει το χέρι της πάνω στον φάκελο του «Φοίνιξ» και του λέει: «Μπορεί όμως να δικαιωθεί. Εσύ μπορείς να τους δικαιώσεις». Με αυτόν τον τρόπο, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την πολυαναμενόμενη δίκη.

Αυτή η συνεργασία τους φέρνει πιο κοντά στον κοινό τους στόχο: τη δικαίωση των θυμάτων του πλοίου “Φοίνιξ”. Η αποφασιστικότητα της Ελένης και η επαγγελματική ακεραιότητα του Καλλέργη τους οδηγούν σε μια έντονη προσπάθεια για να αποκαλύψουν την αλήθεια και να αποδώσουν δικαιοσύνη στους αδικοχαμένους επιβάτες. Η πορεία τους δεν είναι εύκολη, αλλά η αφοσίωσή τους και η αλληλοϋποστήριξη τους βοηθούν να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση που προκύπτει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ