Το Ναυάγιο – Αυτό είναι το τέλος του μικρού Ορφέα

Το Ναυάγιο – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Ορφέας βιώνει στιγμές άγχους και το μέλλον του φαίνεται σκοτεινό και αβέβαιο. Η Δήμητρα, ανακαλύπτοντας το ημερολόγιο της Κλαίρης, αντιμετωπίζει τον πειρασμό να διαβάσει τα μυστικά που κρύβει.

Το Ναυάγιο – Αυτό είναι το τέλος του μικρού Ορφέα

Αντί να προδώσει την αλήθεια για τη δολοφονία της Κλαίρης από τον Ιπποκράτη, αποφασίζει να σιωπήσει προκειμένου να προστατέψει την Ειρήνη και τον Ορφέα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, σύντομα θα αποκαλύψει τα πάντα στις αρχές, θέτοντας τον Ιπποκράτη αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη. Ο αδίστακτος λιμενικός, που προηγουμένως είχε επιτεθεί στον Ορφέα και χειραγωγούσε την Ειρήνη με υπνωτικά, τώρα θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων του. Παράλληλα, το πτώμα της Κλαίρης ανασύρεται από τον κήπο, συγκλονίζοντας τον Ορφέα.

Το μέλλον του μικρού αγοριού φαίνεται σκοτεινό, καθώς μετά τον χαμό της μητέρας του, θα χάσει και τον πατέρα του αφού τον Ιπποκράτη τον κλείνουν φυλακή. Η Ειρήνη, αποφασισμένη να παραμείνει δίπλα στο παιδί, θα αναλάβει τον ρόλο της μητέρας του, προσφέροντάς του τη στήριξη και την αγάπη που χρειάζεται. Το κενό του πατέρα του όμως δεν θα αναπληρωθεί ποτέ.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ