Το Ναυάγιο – Αυτό είναι το τέλος των ηρώων στη σειρά

Το Ναυάγιο – Με τρία επεισόδια να απομένουν για το φινάλε της σειράς του MEGA, σας αποκαλύπτουμε το τέλος των ηρώων.

Το Ναυάγιο – Αυτό είναι το τέλος των ηρώων στη σειρά

Ο Ιπποκράτης, εισβάλλοντας κρυφά στο σπίτι του, απειλεί την Δήμητρα και την Ειρήνη με όπλο. Η Ειρήνη τον πείθει να ελευθερώσει την Δήμητρα και να κρατήσει μόνο εκείνη. Με την αστυνομία απ’ έξω, ο Ιπποκράτης απειλεί την Ειρήνη, αλλά τελικά αυτοκτονεί, συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορεί να γλιτώσει τη σύλληψη. Ο Παντελίδης χάνει τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα. Παράλληλα, ο Πέτρος, αποφασισμένος να αφήσει πίσω του τον Αντώνη και τα ένοχα μυστικά, επιστρέφει την εικόνα στην εκκλησία του χωριού και παραδίνεται.

Η αδελφή του συγχωριανού του, Σοφούλα, που σκότωσε σε άμυνα, στέκεται στο πλευρό του, και οι δικαστές τον κρίνουν με επιείκεια. Ο Στελλής φιλοξενεί την Ειρήνη και τα παιδιά της στην Κρήτη, λειτουργώντας σαν παππούς. Ζουν μαζί μέχρι την αποφυλάκιση του Πέτρου, και μετά η Ειρήνη παραμένει κοντά του, θεωρώντας τον δεύτερο πατέρα. Το ζεύγος Γιαννακάκη δεν χωρίζει, παρόλο που ο Δημήτρης έχει δώσει πολλές αφορμές στην Πολυξένη. Εκείνη επιλέγει να βάλει προτεραιότητα τις κόρες της και θέτει τους δικούς της κανόνες στο γάμο τους, ανοίγοντας παράλληλα το σπίτι της για την Θοδώρα, την αδερφή των θυγατέρων της.

Η Στέλλα ανακαλύπτει την αλήθεια για το παιδί που μεγαλώνει και, παρότι η καρδιά της πονάει, ομολογεί στην Ειρήνη την αλήθεια και γίνεται η πνευματική του μητέρα. Οι δύο γυναίκες επισημοποιούν το δέσιμό τους με κουμπαριά και η Στέλλα μαθαίνει ότι είναι ξανά έγκυος, περιμένοντας το παιδί του Βασίλη. Η Αλίκη αποφασίζει να τερματίσει την εγκυμοσύνη της, μη θέλοντας να φέρει στον κόσμο το παιδί του Παντελίδη, παρότι γνωρίζει ότι το μωρό δεν φταίει σε τίποτα. Ο Γιώργης τη στηρίζει και της διαβεβαιώνει ότι θα μείνει πάντα δίπλα της, όποια απόφαση και αν πάρει.

Η Λίνα τα ξαναβρίσκει με τον Μάκη, αφού λύνονται οι παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί από μυστικά και εκβιασμούς, χάρη στον Όθωνα, που αντιλαμβάνεται την μεγάλη αγάπη της Λίνας για τον Μάκη και δεν διστάζει να την εγκαταλείψει τη βραδιά του αρραβώνα τους. Η Ελένη και Μιχάλης πιστεύουν ότι ο εφιάλτης τους τελειώνει με τη φυλάκιση του Βασιλείου. Ωστόσο, ο Παντελίδης καταφέρνει να τον απελευθερώσει, και ο Βασίλειος, αφού βγαίνει από τη φυλακή, επισκέπτεται πρώτον τον Μιχάλη.

Τέλος, η Βάσω και ο Άγγελος παντρεύονται με κουμπάρα την Χριστίνα, όπως είχαν σχεδιάσει, παρά τις δυσμενείς συνθήκες. Επισπεύδουν την τελετή, μόλις μαθαίνουν ότι ο Μάκης ετοιμάζεται να φύγει στην Κρήτη για πάντα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ