Το Ναυάγιο – Αυτό είναι το νέο αδίστακτο σχέδιο του Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά αδίστακτος στα επόμενα επεισόδια της σειράς, κλέβοντας το μωρό από την Ειρήνη καθώς γεννά.

Το Ναυάγιο – Αυτό είναι το νέο αδίστακτο σχέδιο του Ιπποκράτη

Ενώ οι δύο γυναίκες, Ειρήνη και Στέλλα, βρίσκονται στα διπλανά δωμάτια τοκετού για να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους, ο Ιπποκράτης κρατά το χέρι της Ειρήνης, ενώ ο πατέρας της Στέλλας, Σάββας, κρατά το δικό της. Καθώς η Ειρήνη συνομιλεί με τον Ιπποκράτη πριν τη γέννα, αποκαλύπτει ότι το παιδί της θα μάθει ότι ο βιολογικός του πατέρας είναι ο Απόστολος, γεγονός που προκαλεί οργή στον Ιπποκράτη. Καθώς η Ειρήνη πονάει και περιμένει αγωνιωδώς τη γέννα, η Στέλλα γεννά πρώτη, και πέφτει σε λήθαργο.

Λίγο αργότερα, η Ειρήνη φέρνει στον κόσμο το δικό της παιδί. Δυστυχώς, οι γιατροί ενημερώνουν τον πατέρα της Στέλλας ότι το μωρό της γεννήθηκε νεκρό. Ο Ιπποκράτης, παρότι συμπαραστέκεται στη θλίψη και τον πόνο του, σχεδιάζει κάτι αποτρόπαιο. Κλέβει το μωρό της Ειρήνης και το δίνει στον πατέρα της Στέλλας ως δικό τους. Όταν η Ειρήνη ξυπνά και ζητάει να δει το παιδί της, ο Ιπποκράτης της ψεύδεται λέγοντάς της ότι το μωρό πέθανε. Η Ειρήνη ανατριχιάζει από την ανακάλυψη της αλήθειας.

Προσπαθώντας να την καθησυχάσει, ο Ιπποκράτης υποσχέθηκε να κάνουν άλλο παιδί μαζί. Αλλά η Ειρήνη είναι βέβαιη ότι το παιδί της είναι ζωντανό, καθώς άκουσε το κλάμα του και τον γιατρό να μιλάει για έναν φυσιολογικό τοκετό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ