Το Ναυάγιο – Αυτό είναι το κρυφό παρελθόν του Καλλέργη

Το Ναυάγιο επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Θοδωρής Κατσαφάδος θα εμφανιστεί ως ο νέος δικηγόρος των θυμάτων, αναλαμβάνοντας το ρόλο που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Αυτό θα συμβεί καθώς ο Παύλος Ξενάτος θα χάσει τη ζωή του σε μια καλοστημένη παγίδα.

Το Ναυάγιο – Αυτό είναι το κρυφό παρελθόν του Καλλέργη

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιλτιάδης Παντελίδης θα τον οδηγήσει στον θάνατο κόβοντας τα φρένα του αυτοκινήτου του. Η κίνηση αυτή του Παντελίδη θα οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ξενάτος γνωρίζει πολλά μυστικά για το παρελθόν του και φοβάται τη δημοσιότητα αυτών των πληροφοριών. Παράλληλα, η Αλίκη θα ενημερωθεί για το σχέδιο δολοφονίας του Ξενάτου, αλλά δυστυχώς δεν θα καταφέρει να τον προειδοποιήσει. Ωστόσο, ο σύντροφός της, ο Γιώργης, θα γλιτώσει από τον θάνατο και θα συνεχίσει την πορεία του με σκοπό την εκδίκηση και τη δικαίωση των θυμάτων.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νέος δικηγόρος που θα αναλάβει την υπεράσπιση των θυμάτων του ναυαγίου θα είναι ο Δημοσθένης Καλλέργης, ένας δικηγόρος με επιτυχίες στο ενεργητικό του. Αυτόν το ρόλο θα υποδυθεί ο Θοδωρής Κατσαφάδος. Ωστόσο, ο Καλλέργης κρύβει πολλά μυστικά. Σήμερα, βρίσκεται σε κατάσταση αλκοολισμού, μια κατάσταση που έχει καταβάλλει τη ζωή του. Επίσης, ήταν συμφοιτητής του Παντελίδη, αλλά πάντα στεκόταν στο πλευρό των “αδυνάτων”.

Η ζωή του Καλλέργη έχει πληγεί από την εγκατάλειψη της συντρόφου του και την απώλεια του παιδιού τους, γεγονότα που τον οδήγησαν στο αλκοόλ. Παρ’ όλα αυτά, η πρόκληση της υπόθεσης του «Φοίνιξ» του δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και να υπερασπιστεί τα θύματα με αποφασιστικότητα και αφοσίωση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ