Το Ναυάγιο – Αυτό είναι το άδοξο τέλος του Δημήτρη

Το Ναυάγιο – Ο Δημήτρης Γιαννακάκης αποκαλύπτεται ως εγκληματίας στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η αλήθεια για το σκοτεινό παρελθόν του φαίνεται να αποκαλύπτεται, καθώς οι χαρακτήρες της σειράς ανακαλύπτουν τις εγκληματικές ενέργειες που έχει διαπράξει.

Το Ναυάγιο – Αυτό είναι το άδοξο τέλος του Δημήτρη

Αρχικά, η Βάσω, κόρη του Δημήτρη, ανακαλύπτει έναν φάκελο με το επίθετο του Άγγελου στο γραφείο του πατέρα της. Μέσα σε αυτόν βρίσκει πληροφορίες σχετικά με το χρέος των γονιών του Άγγελου προς τον Δημήτρη. Με τον φάκελο αυτό, αντιλαμβάνεται την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα του πατέρα της και τις απάτες που έχει διαπράξει. Παράλληλα, η Μαρία και ο Βλάσης αποκαλύπτουν στη Θοδώρα την αλήθεια σχετικά με τον Δημήτρη και τις παράνομες δραστηριότητές του.

Οι αποκαλύψεις αυτές συμβάλλουν στην αποξένωση της Θοδώρας από τον Δημήτρη, καθώς αντιλαμβάνεται τον αληθινό χαρακτήρα του. Ο Δημήτρης βρίσκεται μόνος, αποκομμένος από την οικογένειά του και τους φίλους του, καθώς αυτοί αντιδρούν στις αλήθειες που έρχονται στο φως. Το τέλος του ενδέχεται να βρει τον Δημήτρη να αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πράξεων του και να αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ