Το Ναυάγιο – Αυτή είναι η Χρυσή κληρονόμος του Γιαννακάκη

Το Ναυάγιο – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Δημήτρης αναλαμβάνει να γράψει την επιχείρηση του μεσιτικού γραφείου στην Θεοδώρα, επιδεικνύοντας ειδική ευγένεια προς τη Θεοδώρα, αφού του αποκαλύφθηκε ότι είναι κόρη του από τη σχέση που είχε με την Μαρία.

Το Ναυάγιο – Αυτή είναι η Χρυσή κληρονόμος του Γιαννακάκη

Ανταμείβει την Θεοδώρα με διάφορα δώρα και της προτείνει να αναλάβει το μεσιτικό γραφείο, μια πρόταση που την εκπλήσσει ευχάριστα. Ωστόσο, της λέει πως δεν απαιτεί αντάλλαγμα, ενώ την διαβεβαιώνει ότι θέλει μόνο να τον βγάλει ασπροπρόσωπο και ότι θα βρουν κοινό έδαφος ως προς τα ποσοστά λέγοντας της: «Να με βγάλεις ασπροπρόσωπο, αυτό περιμένω! Στα ποσοστά θα τα βρούμε, δε φοβάμαι». H Θεοδώρα το σκέφτεται σοβαρά και του απαντά: «Πώς θα φανεί που μου αφήνετε να τρέχω την επιχείρησή σας; Η οικογένειά σας, οι κόρες σας τι θα πουν;».

Ο Γιαννακάκης της εξηγεί ότι δεν έχει κανέναν λόγο να επηρεάζεται από τις αποφάσεις της και ότι οι κόρες του είχαν την ευκαιρία να αναλάβουν το γραφείο αλλά την απέρριψαν. Έτσι, της παρέχει χρόνο να σκεφτεί την πρότασή του. Η εξαιρετική μεταχείριση του Δημήτρη προς την Θεοδώρα σηματοδοτεί την αρχή του τέλους για τον Βλάση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ