Το Ναυάγιο – Αλίκη – Παντελίδης παντρεύονται

Το Ναυάγιο – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, ο Μιλτιάδης Παντελίδης προτείνει γάμο στην Αλίκη, θέλοντάς την να γίνει η σύζυγός του. Η ζωή της Αλίκης ανατρέπεται όταν ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος από τον βιαστή της, τον Παντελίδη, ο οποίος την εκβιάζει για να αποφύγει τη φυλακή.

Το Ναυάγιο – Αλίκη – Παντελίδης παντρεύονται

Αντιμέτωπη με την εγκυμοσύνη, η Αλίκη δεν επιθυμεί να κρατήσει το παιδί, αλλά ο Γιώργης, που στέκεται στο πλευρό της, την υποστηρίζει στην απόφασή της. Ο Παντελίδης όμως, που είναι ενας αδίστακτος δικηγόρος, προτείνει στην Αλίκη να κρατήσει το παιδί και να το μεγαλώσουν μαζί. Η Αλίκη, αναστατωμένη, από την πρόταση που δέεται βρίσκεται σε αδιέξοδο. Έτσι, είναι εμφανές ότι η Αλίκη δεν έχει πλέον τον έλεγχο της κατάστασης, καθώς ο Παντελίδης την αναγκάζει να υποκύψει στις επιθυμίες του, προκειμένου να παραμείνει υποταγμένη σε αυτόν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ