Το Ναυάγιο – Άγγελος – Βάσω το παρελθόν τους ενώνει

Το Ναυάγιο – Η τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη πλησιάζει, όμως η Ειρήνη βρίσκεται ανίκανη να αντιμετωπίσει το γεγονός αυτό λόγω της ψυχικής της αδυναμίας. Η πρόταση που της κάνει ο Διονύσης προς τη Λίνα δημιουργεί προβλήματα στη σχέση της με τον Μάκη.

Το Ναυάγιο – Άγγελος – Βάσω το παρελθόν τους ενώνει

Ο Πέτρος αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να συγκεντρώσει τα χρήματα που του ζητούν οι διώκτες του, ενώ τον πιέζουν να τα εξοφλήσει με έναν πολύ πιο επικίνδυνο τρόπο. Στο μεταξύ, η Στέλλα ανακαλύπτει την ταυτότητα του Γιώργη και το πώς συνδέεται με τον Βασίλη. Ωστόσο, αντιμετωπίζει δυσκολίες να βρει τη δύναμη να του αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Βλάσης και η Μαρία, που εορτάζουν επέτειο, ανασύρουν ένα οικογενειακό μυστικό κατά τη διάρκεια της αναδρομής στο παρελθόν.

Μια αποκάλυψη σχετικά με την Αλίκη απειλεί να διακυβεύσει τα σχέδιά της, ενώ ταυτόχρονα ο Άγγελος γνωρίζει τη Βάσω και της αποκαλύπτει ότι υπάρχει κάτι στο παρελθόν τους που τους συνδέει. Καθώς η τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη πλησιάζει, οι σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων επιδεινώνονται και αποκαλύπτονται κρυφά μυστικά. Η Ειρήνη αντιμετωπίζει εσωτερικούς αγώνες που την εμποδίζουν να συμμετάσχει στην εκδήλωση, ενώ οι προτάσεις του Διονύση προς τη Λίνα δημιουργούν ένταση στον σύνδεσμο της με τον Μάκη.

Ο Πέτρος, αντιμέτωπος με την πίεση των διωκτών του, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς του προτείνουν μια επικίνδυνη εναλλακτική λύση. Παράλληλα, η Στέλλα αντιμετωπίζει το δίλημμα να αποκαλύψει την αλήθεια στον Γιώργη, ενώ ο Βλάσης και η Μαρία, με την επέτειο τους, ανασύρουν ένα παρακείμενο οικογενειακό μυστικό. Η απειλή που κρύβεται στην αποκάλυψη για την Αλίκη δημιουργεί αβεβαιότητα γύρω από τα σχέδιά της, ενώ ο Άγγελος και η Βάσω ενώνονται από ένα παρελθόν που επιφέρει νέες αναταραχές.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση