Το Ναυάγιο 6/12/23: Οι αρχαιοκάπηλοι συλλαμβάνονται επ’ αυτοφώρω

Το Ναυάγιο 6/12/23: Το σχέδιο του Άγγελου και του Πέτρου προχωρά ομαλά, και οι αρχαιοκάπηλοι πιάνονται στην πράξη, συλλαμβάνοντας τους εκβιαστές κατά τη διάρκεια της επίδρασής τους! Ο Πέτρος δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για αυτήν την ανατροπή.

Το Ναυάγιο 6/12/23: Οι αρχαιοκάπηλοι συλλαμβάνονται επ’ αυτοφώρω

Όχι μόνον επειδή αισθάνεται ότι ξεπέρασε τους εκβιασμούς, αλλά και επειδή τώρα δεν χρειάζεται πλέον να προσποιείται ή να κρύβει την αλήθεια από αγαπημένα του πρόσωπα, όπως η κυρία Χριστίνα και ο Μάκης. Μπορεί πλέον να μιλήσει ανοιχτά για τη ζωή του και την ταυτότητά του.

Κατανοεί ότι μπορεί να βασιστεί στην υποστήριξή τους και ότι θα διατηρήσουν το μυστικό του. Από την άλλη πλευρά, η Στέλλα παρακαλεί τη Λίνα να της αποκαλύψει την ταυτότητα του άνδρα που σκότωσε τον Κυριάκο. Έχει εμμονευτεί με την ιδέα αυτή και αυτό προβληματίζει τον Βασίλη. Φροντίζει για εκείνην και δεν θέλει να τη βλέπει να υποφέρει ψυχολογικά, ιδίως στην παρούσα της κατάσταση.

Ο Ιπποκράτης δεν είναι σε θέση να ηρεμήσει τον Ορφέα, που μόλις έμαθε για τον χαμό της μητέρας του και είναι σε κατάσταση οργής. Ζητά τη βοήθεια της Ειρήνης, ελπίζοντας ότι αυτή θα μπορέσει να τον προσεγγίσει. Δεν είναι άδικος, αφού η νεαρή γυναίκα έχει τον τρόπο της να επικοινωνεί με τον νεαρό. Παράλληλα, οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια τρυφερή σχέση εμπιστοσύνης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση